Review: Paleta Sleek în "Storm"

Astăzi am să vă vorbesc despre una dintre paletele de la Sleek, pe care de când am achiziţionat-o, o folosesc în fiecare zi şi adevenit indispensabilă.Paleta este ambalată într-o cutie de carton neagră şi accente colorate, ca cea de jos.
Paleta este, de asemenea, neagrăn şi are dimensiunea de 15 lungime şi 8 lăţime. Un minus la această paletă este că se deschide greu, şi dacă ai unghiile lungi, date cu oja e posibil să-şi fie mult mai dificil.
Paleta conţine înăuntru şi o pensulă cu 2 capete care e destul de ok, eu o folosesc pentru taparea fardului de sub sprânceană şi în colţul ochilor.       Sunt 12 culori în paletă, dintre care 9 sunt sidefate şi 3 sunt mate, foarte pigmentate, nu sunt prăfoase deloc şi se blenduiesc bine. Personal, îmi place foarte mult această paletă iar preferatele mele sunt:
  • culoarea a doua din stânga sus, e perfectă pentru sub sprânceană şi a lumina colţurile ochilor sau pe toată pleopa. De asemenea, se mai poate folosi şi pe pomeţi , pentru luminozitate.
  • culoarea a 5-a de sus (de la stânga la dreapta), e un roz foarte finuţ, care îmi place să-l folosesc pe toată pleopa, fără o altă culoare, pentru un aspect natural. 
      Această paletă poate fi achiziţionată de aiciComentarii

Postări populare