Balea Young Cremă de corp și Gel de duș review

Tot ce pot zice este că le ador. Nu am mai deținut o cremă și un gel de duș cu un miros așa divin, de prăjituri :x:x Sunt fără "dar și poate" preferatele mele ;)Le-am primit de la sora mea din Germania, ea spunându-mi că trebuia să mi le cumpere, deoarece au un miros fantastic de prăjituri cu lâmăie de casă.....și chiar așa este!!! Mirosul este de fursecuri făcute de mama în casă, cu lâmăie și vanilie iar pe lângă mai miroase și a trandafiri ^.^
Eu recunosc, că nu-mi place mirosul și gustul de lâmăie dar aceste produse îmi plac foarte mult ^^
 •  Crema de corp - este de dimensiuni f mari, are 400 ml, consistența cremei este groasă (cum poți vedea și din poza de mai jos), intră repede în piele iar mirosul persistă o zi întreagă (de obicei mă dau dimineață iar seara pielea tot miroase a fursecuri haha :D ). Când te dai cu ea, nu-ți trebuie o cantitate mare, ceea ce este foarte bine că nu o să se consume prea repede.
 • Gelul de duș - este mai mic, de 250 ml și la fel miosul persistă mult timp. În ceea ce privește gelul, acesta nu face foarte multă spumă, dar eu prefer oricum așa, nu mă deranjează.
Trebuie să le încerci, sunt și preferatele lui Hello Kitty hihihi ;))

4 comments

 1. Haha, poza cu Hello Kitty e chiar tare.
  Si mie imi plac foarte mult aceste produse, dar parerea mea este ca au miros a prajitura Alba ca zapada, cu lamaie (de obicei nu se pune lamaie in crema).

  RăspundețiȘtergere
 2. sa nu iti dai cu crema asta cand ne intalnim ca am sa te mananc hihiii

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu aveam crema la mine atunci...dar acuma o poti mânca de la tine că o ai și tu :D

   Ștergere