Produse preferate | vară

Produsele mele preferate din ultima perioadă...nu sunt multe, dar acestea sunt pe care le folosesc aproape în fiecare zi și merită să scriu despre ele. Sper să vă fie de folos părerile mele sincere :)

1. Unt de corp cu cocos de la Cien


Această cremă merită locul 1 în topurile mele, e cel mai bun unt de corp pe care l-am folosit până acuma. Îl folosesc în fiecare zi, după duș și nu mă irită (cum fac multe creme), hidratează foarte bine, intră în piele dar totodată pielea rămâne fină și moale. Miroase superb a cocos (mirosul meu preferat) și este depozitat într-un borcănaș foarte drăguț, pe care o să-l pot folosi și după ce se termină untul.
Data viitoare o să mi-l achziționez pe cel cu piersici

2. Parfum "Pur Desir de Lilas" de la Yves Rocher
După mirosul de cocos, un alt miros preferat este cel de liliac Parfumul acesta e perfect pentru perioada primăvară-vară și îl ador.

3. Balsam reparator pentru vârfurile despicate de la Yves Rocher

 Am uneori vârfurile despicate din cauza plăcii de păr, dar de 2 luni nu mi-am mai întins părul (decât o singură dată) și vârfurile arată mult mai bine. Dar pe lângă a ajutat și acest balsam, pe care l-am folosit cam de 3 ori pe săptămână. Are și un miros drăguț, ceea ce este un bonus.

4. Tuș lichid Couleurs Nature de la Yves Rocher

Tușul acesta este preferatul meu de vreo 3 ani și este singurul pe care îl folosesc, deoarece este singurul care îmi place. Am mai încercat și de la alte firme dar nici unul nu este atât de bun ca acesta.....este un negru intens, este foarte ușor de aplicat, nu se usucă repede, consistența este perfectă nici apoasă nici tare și rezistă destul de bine pe pleoapele mele (se mai estompează pe parcursul zilei dar nu se scurge și nu se mânjește).
Mai am încă 2 tușuri rezervă, ca să nu fiu nevoită să rămân fără el, pentru că este un produs pe care îl folosesc în fiecare zi. 
5. Silk Gloss Tube de la Max Factor


L-am folosit atât de mult, încât nici nu se mai vede scrisul pe el și de aceea nici nu știu ce culoare sau număr e :( Dar e un maroniu roz și este superb. Are un miros de cafea, ceea ce este ciudat că-mi place pentru că de obicei nu suport mirosul de cafea dar la acest lucu îmi place :/ și este perfect de purtat zi de zi. Un plus mare la acest luciu de buze este că nu-mi usucă buzele, majoritatea rujurilor și luciurilor fac asta.

6. Ojă Nr. 13, Fuchsia de la Yves Rocher

 Observ că am cam multe produse de la Yves Rocher în acest post, dar n-am făcut intenționat :P În poza aceasta nu se vede prea bine, dar oja este de o culoare foarte frumoasă de roz moviu și îmi place mult, am purtat-o des în ultimele 2 luni. Este ojă de aceea mică, la 3 ml, dar pentru mine e perfectă, așa nu mai ajunge să se usuce. Un minus la această ojă este că se jupește destul de repede, dar cu un top coat bun, nu e o problemă.

Gata. Care este prrodusul vostru preferat, mi-ar plăcea să aud alte opinii :)

2 comments

  1. woaa untul ala de copr pare fain...si numai mirosuri care imi plac mie iti cumperi?heheee piersici si cocos yumii! de unde si cat costa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt mulţumită de el. L-am chiziţionat din magazinul Lidl (e cu alimente precum Kaufland să zic, numai că e mult mai mic şi vinde şi produse Cien). Nu ştiu dacă este la tine Lidl dar te poţi interesa. Am dat 15 lei pe el la reducere, normal nu ştiu cât este.

      Ștergere