Produse terminate în iunie/iulie

Îmi place să mă uit la postări în genul acesta. E interesant să vezi ce produse a folosit până la capăt o persoane şi ce părere are despre ele. E important să foloseşti o perioadă mai lungă un produs până să vezi dacă ţi-a plăcut sau nu. Aşa că am hotărât ca la fiecare 2 luni să scriu o postare despre produsele folosite în lunile respective.
Produsele pe care le-am terminat în lunile iunie şi iulie au fost (de la stânga sus):
 1. Cremă de faţă protectoare non grasă Toleriane Fluide "La Roche-Posey" - aceasta este crema mea preferată, are consistenţa perfectă, nu grasă dar hrănitoare în acelaşi timp. Am folosit-o în fiecare yi dar m-a ţinut mult timp şi în timpul în care am folosit-o am observat o îmbunătăţire la tenul meu. Din păcate vreau să mi-o cumpăr din nou dar nu o mai găsesc în farmacii :(
 2. Deodorant cu extract de Hamamelis Bio de la Yves Rocher - La fel este deodorantul meu preferat, este de tip roll-on, este delicat cu pielea şi nu mă irită, când îl aplici iese exact cantitatea potrivită de produs şi are un miros destul de puternic de hamamelis (mie îmi place mirosul)
 3. Cremă protectoare delicată pentru faţă Toleriane de la Yves Rocher - Crema este potrivită mai mult pentru tenul gras, mie nu mi s-a potrivit deloc (având tenul foarte uscat).
 4. Cremă de duş cu nucă de cocos de la Balea - Ador mirosul de cocos şi prefer cremele de duş în loc de geluri. Iubesc această cremă de duş datorită preţului accesibil, mirosului şi pentru faptul că pielea mea îl suportă ok şi nu mă irit atât de mult (câteva bubiţe tot îmi ies pentru că din păcate am pielea foarte foarte sensibilă) :|
 5. Lapte de corp cu acţiune anti creşterea părului cu Aloe Vera de la Yves Rocher - Am folosit 3 de acestea de-a lungul timpului şi pot spune că nu-mi place ambalajul (e greu de scos crema din el şi se murdăreşte peste tot), nu-mi place mirosul ( duce a ceva cu pământ, iar mie îmi place cum miroase praful şi pământul dar mirosul acesta e pur şi simplu yucki), nu îmi place consistenţa care e prea apoasă şi în privinţa părului nu am observat că mi-a crescut mai rar sau mai subţire. Acuma nu l-aş mai cumpăra dar oricum firma Yves Rocher nu-l mai fabrică (au ştiut ei de ce :D) şi au scos altul nou pe care îl posed şi o să vorbesc despre el într-o postare viitoare.
 6. Apă Micelară De la Yves Rocher - nu am să spun prea multe pentru că am vorbit într-o postare aici numai despre acest produs pe care îl iubesc!!! 
 7. Apă termală de la Avene - Un alt produs asenţial pentru îngrijirea mea zilnică. Am numai cuvinte de laudă şi mi-a ajutat tenul foarte mult într-o perioadă în care credeam că nu mai pot face nimic. O iubesc şi o recomand cu încredere!
 8. Tuş Couleurs Nature de la Yves Rocher - este singurul tuş care îmi place. E destul de scump dar, cred eu, că işi merită banii. Se vede şi din imagine că am folosit 3 numai în 2 luni ^^
 9. Rimel High Heel Volume de la Maybelline în negru - nu-mi place şi nu-l recomand: are un miros puternic de alcool şi mă ameţeşte numai când îl deschid, ambalajul cu margini pătratice e făcut special să te doară mâna când îl deschizi şi arată foarte urât pe gene.
 10. Rimel No Limits Power Boost pentru volum de la Essence - Mi-a plăcut acest rimel, chiar dacă nu oferă volum genelor atât de mult cum îmi place mie, dar e foarte ok pentru persoanele care preferă un look mai natural.
 11. Rimel Pentru un volum explosiv ca de vulcan de la Manhattan (rezistent la apă) - nu-mi plac produsele reyistente la apă şi nu mi-a plăcut absolut deloc nici acest rimel
 12. Rimel Pentru un volum explosiv ca de vulcan de la Manhattan (normal) - în schimb îl adoooooor pe cel nerezistent la apă. Întradevăr oferă foarte mult volum şi lungime fără să arate ciudat, etse excat cum îmi place. Este deja pe lista produselor pe care vreau să le cumpăr.
 13. Fond de ten Serum cu 4 extracte de trandafiri de la Yves Rocher - îmi place ambalajul că e cu pombiţă şi nu intră uşor microbii în produs dar în rest nu mi-a plăcut nimic. Are un miros cares e simte când îl aplici pe ten, nu se blenduieşte uşor, culoarea a fost prea deschisă pentru tenul meu. L-am folosit împreună cu un alt fond de ten tot de la Yves Rocher despre care o să vorbesc mai jos.
 14.  Fond de ten fără ulei şi cu protecţie 15 de la Elf - La încput nu aveam aşteptări de la cest fond de ten dar când l-am încercat l-am plăcut :D Zic de pe acum că nu este deloc potrivit pentru tenurile gras sau mixt deoarece chiar dacă spune că nu conţine ulei, are o consistenţă foarte uleioasă şi pe parcursul zilei îţi luceşte faşa. Dar acest lucru pentru mine, având tenul uscat, este un plus. Cred că o să- mai recumpăr dar deocamdată vreau să încerc altele. 
 15. Fond de ten cu finisaj impecabil de la Yves Rocher - acesta este un alt fond de ten care nu mi-a plăcut pentru că era prea închis la culoare şi l-am folosit împreună cu cel de mai sus cu trandafiri.

0 comments