Colecție ♡ Parfumuri


Astăzi vă prezint colecția mea de parfumuri...nu este una mare dar pentru mine sunt de ajuns. Nu-mi place să amestec prea mult mirosurile. Sper să vă placă. Care este parfumul vostru preferat?


Acestea sunt cele 7 parfumuri, prezentate în ordinea preferințelor:

1. Parfum cu liliac "Pur Desir De Lilas" de la Yves Rocher

parfumul meu preferat dintre toate deoarece ador mirosul de liliac și îl folosesc în perioada primăvară-vară pentru că acest miros se potriveste mai bine când este cald afară

2. "Flower Power" de la Yves Rocher

al doilea în topul meu este acest parfum cu miros de flori și musk. Recunosc că la început nu prea mi-a plăcut mirosul puternic de musk dar după aceea a început să-mi placă după ce se mai potolește puțin. Când vine toamna și sezonul rece schimb parfumul de liliac pentru acest parfum. Ador forma sticluței.

3. Parfum cremă cu liliac "Pur Desir De Lilas" de la Yves Rocher

acesta este varianta cremă celui de la punctul 1. Un timp l-am preferat pe acesta deoarece este în formă solidă, fără parfum și nu mă irită (de obicei mă irit puțin de la parfumuri) dar și pentru că este ușor de ținut în geantă oriunde mergi și poate fi folosit foarte ușor. Motivul pentru care l-am pus pe locul 3 este că în ultima perioadă l-am folosit mai mult pe cel în varianta spray. Nu vreau să se termine deoarece pentru că nu am mai văzut să fie la Yves Rocher și tot încerc să trag de timp ca să-l am cât mai mult.


4. Parfum cremă cu bujori "Pur Desir De Pivoine" de la Yves Rocher

îmi place mult pentru aceleași motive pentru care îmi place și cel cu liliac, diferența este că nu mă omor după mirosul de bujor....îmi place dar nu așa de mult ca alte mirosuri.

5. Parfum cu măr verde "Hello Kitty"

hihi nu e simpatic??? :x l-am primit de la prietena mea cea mai bună Iuliana. Sincer e așa drăguț încăt mai mult îl folosesc pentru decor, că nu vreau să se termine.

6. Apă de toaletă cu cocos de la Yves Rocher

chiar dacă ador mirosul de cocos, acest parfum nu este preferatul meu, nu miroase chiar cum îmi place mie, dar îl folosec oricum.

7. Parfum "Celine Dion"

acesta l-am primit de la sora mea dar sinceră să fiu nu este pe gustul meu, l-am folosit de 3 ori și nu m-a impresionat. Cred că o să se potrivească mai mult la iarnă din cauza mirosului înțepător.

Sper că v-a plăcut acest post :)

5 comments

 1. iii si ala de la mine l-ai pus hihi:*:*:*nici eu nu am multe parfumuri..cel putin aici la bv nu am decat unul c-thru si hello kitty lol

  RăspundețiȘtergere
 2. Parfumul meu de suflet e Dior - J'Adore. Ca sa nu il termin prea repede folosesc si MissO si Eclipse de la Oriflame, mai accesibile. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. L-am avut și eu pe Eclipse de la Oriflame, de fapt pe toate 3 din colecție...mi-au plăcut, dar nu mi-am mai cumpărat ceva de la Oriflame de mult..cred că o să caut pe cineva care are catalog să mă mai uit și eu prin el ;)))

   Ștergere
 3. Givenchy very Irresistible Sensual e preferatul meu. Am avut un super noroc zilele astea sa-l primesc de doua ori, de la doua grupuri de prieteni ;))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să le folosești cu plăcere :) M-ai făcut curioasă cu acest parfum ;)

   Ștergere