Review: Gelul de duș "Funky Jungle" de la Balea Young

Astăzi am să fac un review despre gelul de duș "Funky Jungle" de la Balea Young. Îmi place foarte mult și cred că merită să scriu o postare doar despre el. Voi l-ați încercat, ce părere aveți despre el?     Dacă mai țineți minte, am mai făcut un review despre un alt gel de duș de la Balea Young, cel cu lâmăie și frișcă. Acesta este din aceeași colecție Balea Young, care, personal, îmi place mult.
     Acest gel de duș are un miros foarte dulce, de fructe și flori (mi se pare mie), are o consistență destul de groasă și nu face destulă spumă la duș (nici prea mult nici prea puțin - exact cât trebuie)

     Cel mai tare punct tare de la produsele din gama Balea Young este ambalajul. Ador modelul sticlei de la Funky Jungle - predomină culorile galben și verde, are diverse flori și un papagal roșu în plin plan, ce ține în cioc un semn al păcii - foarte drăguț ^^

     Ceea ce nu-mi place la el, dar nu mă deranjează foarte tare este capacul, care se deschide destul de greu. Dacă sunt dată cu ojă e posibil să-mi stric o unghie, dacă nu, nu e nicio problemă.

      În poza de mai sus puteți vedea lista cu toate îngredientele. După cum se observă are și îngrediente mai puțin bune pentru corpul nostru, precum Sodium Laureth Sulfate. Până la urmă e alegerea fiecăruia...Majoritatea gelurilor sau cremelor de duș conțin prostii, dar mie personal, cele de la Balea sunt singurele care îmi priesc și nu-mi irită pielea, nu mă mânăncă pielea....n-am nicio problemă cu ele....așa că, părerea mea este că sunt niște produse bune, ieftine și se merită să le cmpărați.

      O sticlă are 250 de ml și se poate achiziționa din magazinele DM.

 

0 comments