Confetti Nails ♥

Combinația mea preferată săptămâna asta: ojă deschisă la culoare și cu particule confetti pe deasupra. Sper să vă placă, eu ador oja cu confetti de la Essence. Voi ce ojă aveți acum pe unghiuțe?


Ce am folosit:
  • Ojă roz foarte deschis, spre alb de la Gabrini, în nuanța 306 - eu am dat un singur strat pentru că nu aveam timp să aștept prea mult, dar vouă vă recomand să dați 2 straturi ca să fie mai mat.
  • Essence Nail Art Special Effect Topper, în varianta "02 Circus Confetti" - am dat un singur strat, poți da și 2-3 în funcție de ceea ce-ți dorești, dacă vrei cu mai multe confetti sau mai puține...eu am vrut mai puține așa că am fost mulțumită cu un singur strat.
Ambele oje se usucă foarte repede...când mi le-am făcut trebuia să ies în oraș și le-am făcut cât de repede am putut și după 5 minute m-am machiat și mi-am făcut părul...și deja erau uscate, nu au pățit nimic în urma pregătirii mele...ceea ce e fff bine.Notă: Oja Essence este achiziționată din Germania de la DM, nu știu dacă se găsește și la noi în România, la DM sigur nu că ăștia nu au adus și Essence.

Îmi place foarte mult această combinație..data viitoare o să încerc oja cu confetti pe o bază neagră să văd cum iese ^^ 

Vedeți site-ul Eseence:  aici

Vouă vă place cum mi-a ieșit?

0 comments