Favoritele lunii ♡ Septembrie


În luna septembrie nu am avut prea multe favorite, dar am zis să vi le arăt oricum. Vouă ce produse v-au plăcut luna trecută?

1.  Soluție micelară pentru pielea sensibilă cu H2O de la Bioderma
Când mi s-a terminat apa termală de la Yves Rocher, m-am hotărât să încerc și alte ape micelare. Și așa mi-am achiziționat-o pe cea de la Bioderma, despre care auzisem foarte multe păreri de bine. Nu o să vorbesc foarte multe despre ea pentru că o să-i fac un review în parte într-o altă postare. Tot ce spun este că am făcut alegerea cea mai bună, a întrecut-o pe cea de la Yves Rocher, fiind acum pe locul 1.
 2. Dizolvant fără acetonă, cu aromă de cocos de la Ebelin
 Ebelin are cele mai bune dizolvante din toate pe care le-am încercat până acuma. Și când am văzut că are și cu cocos am zis că sigur o să fie preferatul meu..și așa a și fost. Miroase a cocos, nu miroase a acetonă de ț-i se face rău, șterge foarte bine orice fel de ojă și sclipiciul, nu usucă unghiile, nu-ți rămân mâinile cu senzație ciudată după ce te ștergi, îți trebuie o cantitate mică pentru a șterge toate unghiile. L-am achziționat din DM
3. Șampon senzitiv cu mesteacăn și salvie de la Alverde
L-am cumpărat pentru că am folosit un alt șampon al mamei mele tot de la Alverde și mi-a plăcut. Am vrut să iau tot de ăla dar nu am găsit la DM-ul unde am fost, așa că l-am achiziționat pe acesta cu mesteacăn și salvie. Până acuma îmi place, îmi curăță bine scalpul, nu-mi încălcește părul, face spumă, îmi place mirosul. Ceea ce-mi place cel mai mult la el este faptul că este vegan și nu are silicon....și am căutat o grămada un șampon vegan și fără silicon, care, se știe că nu este deloc bun pentru păr. De asemenea nu conține arome sintetice, coloranți, conservanți, subsanțe provenite de la animale. Subsanțele de spălare active sunt din plante.
4. Brățară neagră argintie de la H&M
Este o brățară foarte simplă, dar tocmai de asta îmi place, că se potrivește la orice ținută aș purta. Toată luna lui septembrie am purtat-o, în fiecare zi și cu orice ținută, singură sau combinată cu alte brățări sau ceas. Era la reducere la H&M pentru numai 5 RON.
5. Gentuță de la Galupcik
De fapt eu o folosesc pentru a-mi păstra toate accesoriile pentru păr în ea. E așa drăguță și îmi încap foarte bine tot ce trebuie. Este realizată hand made și puteți vedea mai multe produse de la Galupcik, pe Breslo AICI

0 comments