Review: Nivea balsam de buze Fruity Shine, nuanța cherry


Am primit multe cereri să fac review-ul la balsamul de buze de la Nivea în nuanța Cherry, menționându-l la cele mai purtate produse vara. Sper să vă fie de folos.

Balsamul este într-un ambalaj ca la ruj, foarte ok, ușor de manevrat și de folosit,  are culoarea roșie și foarte hidratant.
Mie îmi place foarte mult, de 3 luni numai pe el l-am purtat deoarece nu-mi usucă buzele deloc și nu strânge în pliurile buzelor ca multe alte produse de genul. Este perfect pentru a fi ținut în geantă și aplicat de fiecare dată când ai nevoie. Partea și mai bună este că te poți da ușor și fără oglindă, nu trebuie să-ți faci griji că nu ai dat bine sau pe lângă.

Cum am spus și mai sus, nunața se numește "cherry", adică are miros de cireșe....și chiar miroase a cireșe, are un miros destul de puternic. Încă un punct tare este că deși miroase foarte bine, nu are gust (nu-mi plac deloc produsele de buze care au gust).

În ceea ce privește culoarea, aceasta este una roșie rozie, il poți folosi singur pentru că se vede culoarea destul de puternic pe buze sau dedesubt la un ruj sau luciu de buze. Se întinde foarte bine pe buze, lucește nu este mat, având mici particule de luciu prin el. După părerea mea nici nu este nevoie să te dai cu luciu pe deasupra pentru el singur este mega lucios.

Părerea mea este că se merită, nu costă mult și este balsamul meu de buze preferat, și am încercat destul de multe până acuma. Nivea are mai multe variante de balsam, simplu, cu miere, căpșuni...depinde de ceea ce doriți...să aibe culoare sau nu...miros sau nu...etc.

Voi l-ați folosit? V-a plăcut?

1 comentarii