Geluri de duș Balea / Yves Rocher

Cui nu-i place să se răsfețe în timpul băii sa dușului? Gelurile de duș au un rol foarte important în rutina noastră zilnică de îngrijire. Acestea prezentate azi sunt cele pe care le folosesc în prezent și sunt mulțumită de ele. În general, le prefer pe cele cremoase și dulci, în locul celor de tip gel și cu miros mai subtil.


1. Funky Jungle de la Balea Young - miroase super bine, e cremos, iar ambalajul e colorat și funky (pe mine mă duce cu gândul la vară) ^^

2. Zucher Schrute de la Balea Young - este cu siguranță preferatul meu, are un miros demențial a fursecuri...îți vine să stai să-l miroși non stop.

3. Duche&Creme cu lapte și miere de la Balea - este cel mai folosit și cumpărat gel/cremă de duș de foarte mulți ani. În prefer deoarece este foarte cremos, are un miros plăcut dar nu exagerat de puternic, este ieftin și cel mai important, nu-mi irită deloc pielea. Cu majoritatea gelurilor de duș mă irit și-mi apar bubițe mici, acesta cred că este singurul cu care nu-mi apare nimic. Îl recomad!

 4. Gel de duș cu aloe vera Bio de la Yves Rocher - uneori avem nevoie și de un gel mai natural și cu un parfum cuminte. Mie îmi place acesta de la YV.

Produsele Balea se găsesc la magazinele DM
Produsele Yves Rocher de aici


Care este gelul/crema de duș preferat, pe care îl recumpărați mereu?

0 comments