Mini Haul ♥ Elf, Nivea, Maybelline, Miss Sporty, Takko,


Pentru astăzi am câteva produse recent achiziționate. Nu sunt multe, dar m-am gândit să fac totuși o astfel de postare, pentru că nu am mai făcut de ceva timp. Sper să vă placă și dacă vreți să vorbesc mai mult despre un anume produs văzut aici, lăsați-mi un comentariu. Să aveți o zi bună!

1. Elf
Am comandat săptămâna trecută 3 produse de pe site-ul Elf și alaltăieri au ajuns. Aveau reduceri, am profitat de ocazie și mi-am luat:
  •  Pensula "Powder Brush" din gama Studio, pe care mi-o doream de mult. Plănuiesc să o folosesc pentru fondul de ten lichid, și nu pentru pudră (nici nu folosesc) și la prima vedere (sau mai exact la prima atingere haha) îmi place mult, e supeeeeeer moale și densă. O puteți vedea pe site aici

  •  Lip gloss “Jumbo Stick” din gama Essential - în nuanțele "Sangria Starters" și "Movie Star". M-am dat azi cu "Movie Star"...dar nu zic mai multe acu, am să fac un review după ce o să le folosesc mai mult. Ce credeți v-ar interesa un review?
Amândouă rujuri le găsiți pe site-ul Elf aici

2.  Nivea Balsam de buze
În poza de la început am uitat să pozez unul dintre ele. Am cumpărat zilele astea "Soft Rose" și "Vitamin Shake Acai & Wild Apple". Cel din urmă îmi place dar "Soft Rose" nu mi se potrivește deloc cu tenul meu, nu arată deloc bine. Mie de obicei nu-mi stă bine cu rujuri roz. Am să-l folosesc ca bază pentru alte rujuri.


3. Rimelul "The Colossal Volum Express" 100% black de la Maybelline New York
Mi-am reachiziționat rimelul meu preferat, deoarece celălalt era pe terminate.4. Miss Sporty "So Perfect Stay Coverstick"
Am folosit de ceva timp unul de la Manhattan, care în sfârșit s-a terminat și aveam nevoie de unul nou. Prefer genul baton așa că l-am luat pe acesta de la Miss Sporty să-l încerc.


5. Eșarfă de la Takko
Era la reducere. E foarte frumoasă, e pătrată, super mare, are un model interesant și e cu verde închis, verde deschis, roșu și galben.


6. Inel Bufniță handmade
Ador bufnițele și când am văzut acest inel la un stand cu lucrușoare handmade, am zis că trebuie să fie al meu haha :DVoi ce v-ați cumpărat recent?
Și să-mi spuneți dacă vreți să fac review la vreun produs menționat

4 comments