Review Balsam reparator petru vârfuri uscate - Yves Rocher

Produsul despre care am să vorbesc astăzi este "Balsamul reparator pentru vârfuri uscate" de la Yves Rocher. Îl folosesc de câteva luni și mi-am făcut o părere despre el. Sper să vă fie de folos opiniile mele și dacă mai aveți întrebări, fiți libere să mi le adresați în secțiunea de comenturi.


Ce spun ei despre produs: "Un produs care nu necesită clătire, într-o textură balsam onctuoasă, îmbogățită cu ulei de migdală nutritiv ce oferă întreaga regenerare de care au nevoie vârfurile firelor de păr uscate. Formulă fără parabeni."

Ce cred eu despre produs: L-am cumpărat pentru că am vârfurile uscate, dar mai ales pentru că de când mi-am făcut părul tip "ombre" mi-am făcut griji să nu fie afectate vârfurile, mai ales că a fost pentru prima dată când mi-am realizat ceva la păr. Acest balsam l-am văzut la mama mea, m-am dat de vreo 2 ori cu el și mi-a plăcut....și mi l-am achiziționat și eu. Îl folosesc de prin toamnă, o dată pe săptămână. Cum îl folosesc? pe părul uscat, a doua zi după ce m-am spălat pe cap...și asta deoarece când am părul proaspăt spălat stă cel mai urât, în toate părțile, umflat, electrizat și nu se aranjează orice aș vrea să-i fac. Balsamul calmează, întradevăr, vârfurile rebele și părul arată mai ok și mai aranjat după.
Vârfurile nu cred că le ajută, pentru că nu am văzut ceva vizibil.
Tubul are 50 de ml, ceea ce îmi place că nu e mare, uneori îl mai iau și în geantă cu mine, pentru retușuri iar ca textură e gros, cremos, alb, nu e lipicios dar după ce te dai cu el pe păr se simte cam ciudat pe mâini și trebuie neapărat să te speli.
Nu conține parabeni, are ovăz, ulei de migdală și a costat 22 Ron.

Puncte tari:
 • rapid de folosit
 • fără parabeni
 • netezește vârfurile
 • textura cremoasă
 • de dimensiuni mic, nu ocupă mult spațiu
 • este nevoie de o cantitate mică de produs
Puncte slabe:
 • miroase a migdale, ceea ce nu-mi place deloc, mi se face rău de la mirosul de migdale în produse cosmetice sau de îngrijire.
 • nu am observat îmbunătățiri pe termen lung 

Puteți vedea și cumpăra balsamul pe site-ul Yves Rocher aici  

2 comments

 1. L-am avut si eu dar mare lucru nu m-a ajutat. Prefer sa raman la clasicul ulei de cocos, dupa care rezultatele sunt mai vizibile.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De acord cu tine, folosesc și eu ulei de cocos (pe care îl ador) dar îmi place să-l folosesc ca o mască înainte de a mă spăla pe păr și nu pe părul uscat. Cum am spus acest balsam nu are rezultate pe termen lung, ci îl folosesc atunci când am nevoie ca părul meu să stea mai "potolit". :)

   Ștergere