Review: Tratament pentru păr Serum Spray cu 19 îngrediente - Schwarzkopf Gliss

Pentru astăzi v-am pregătit un review la tratamentul zilnic de păr, de la Schwarzkopf. Îl folosesc deja de 2 luni și pot spun ce părere am despre el. Sper să vă ajute și dacă știți alte astfel de sprayuri, să mi le recomandați și mie ^^L-am achiziționat din magazinul DM. Scrie pe el că este pentru părul deteriorat și uscat. Eu nu am părul deteriorat, dar uscat da. Este foarte des și cu firul gros și se electrizează mereu după ce-l spăl. L-am cumpărat mai mult pentru a potoli electrizarea.

Ce se spune despre el: "Aveți părul uscat, deteriorat? Tratamentul zilnic Wonder-Serum Spray cu 19 îngrediente active reduce deteriorarea părului. Intens ca un ser, delicat precum un spray. Noua formulă cu Complex de Cheratină Lichidă repară părul atât la suprafață, cât și din interior."

Cum îl folosesc: De 2 luni, m-am dat cu el de fiecare dată când m-am spălat pe cap (mai exact de 2 ori pe săptămână). După spălare, țin părul într-un prosop o oră și după aceea mă dau cu pray-ul pe toată lungimea părului, mai puțin partea de sus, aproape de rădăcină, îl pieptăn și asta este. Cantitatea pe care o aplic nu este mare, pentru a nu încărca părul, doar 4 apăsări. 

Ce părere am: În mare, părerea despre acest produs este una destul de bună. Am încercat destule astfel de sprayuri tratament și pot face ușor comparție cu altele. Nu este cel ma bun încercat, dar este printre cele bune.

Puncte tari:
 • se distribuie cum trebuie pe tot părul, numai din câteva apăsări.
 • intră repede în păr
 • nu lasă părul încărcat
 • când se usucă părul, este mai fin la atingere
 • are un miros plăcut (dar dacă nu vă plac produsele de păr cu parfum, nu vi-l recomand, pentru că parfumul este destul de puternic)
Puncte slabe:
 • nu știu dacă este vorba numai despre al meu, dar partea de sus merge foarte greu, când vreau să apăs să distribui produsul pe păr. Trebuie apăsat foarte tare.
 • electrizarea nu o potolește în totalitate
 • chiar dacă e ok când îl aplic, per total nu am văzut nicio îmbunătățire la păr...adică nu știu cât din cuvântul "tratament" este adevărat.

Folosiți genul acesta de produse?

2 comments

 1. Hey, pare foarte ok.Eu am o problema cu ingrasarea parului, crezi ca are si acest efect avers?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună, deoarece nu mă confrunt cu această problemă nu pot să-ți spun sigur dacă îngrașă sau nu...dar ce am observat e că nu lasă părul uleios sau încărcat și nu cred că o să ai probleme. Dacă îl încerci poate scrii aici cum e, să știe și alte cititoare cu o problemă asemănătoare :)

   Ștergere