Sâmbăta cu răsfăț

Cui nu-i place să se răsfețe acasă, într-o zi de sâmbătă? Mie da ;) În ultima perioadă am folosit anumite produse pe care vreau să le menționez. Unele sunt noi descoperiri, în timp ce altele sunt printre favoritele mele de mult, dar nu strică să mai vorbesc despre ele.


1.  Spumă de baie cu extract de melisă de la Ombia - primul lucru la cre mă gândesc când vreau să mă relaxez e să fac o baie cu spumă. Cele de la Ombia sunt preferatele mele pentru că nu am avut probleme să mă irit și miroase toată baia când le folosești. Eu le am din Germania, în România nu știu să spun unde puteți găsi acest brand (poate în Lidl?).

2. Ulei de masaj cu flori e migdale de la Kneipp - ador masajul, aș sta o zi întreagă să mi se facă masaj...dar câteodată trebuie să-ți faci și singură....și cel mai bine este după duș. Îmi plac uleiurile de la Kneipp (și marca, în general), preferatul meu este cel cu flori de migdale, dar și cel cu trandafiri. La fel îl am din Germania, dar știu că se găsesc și la noi. Pentru site intrați aici

3. Unt de corp cu cocos de la Cien - Neapărat după baie, trebuie folosită o cremă sau un unt de corp. Personal, prefer unturile, pentru că am pielea uscată. Acesta de la Cien rămâne, în continuare, preferatul meu. Singura problemă e că nu l-am mai văzut în magazinele Lidl, vroiam să-mi mai cumpăr unul cu piersici :( Dacă știți în care din magazine se mai găsește, să-mi spuneți și mie. 
Review aici

4. Dizolvant întăritor pentru unghii 2 în 1 de la Farmec - știu ce o să ziceți.."uh dizolvant?" da, pentru că merită să vorbesc despre el. Am încercat atât de multe acetone și dizolvante, dar nici unul nu mi-a plăcut la fel de mult ca ăsta. Cu celelalte mă chinuiam o grămada să-mi șterg oja cu sclipici de pe unghii, dar cu ăsta se duce imediat, nu trebuie să apăsat prea tare, nimic.. A devenit preferatul meu, că la cât sclipici folosesc cănd îmi fac unghiile, aveam nevoie de așa ceva. Are și un miros subtil, deloc sufocant.

5. Ojă cu sclipici gri de la Primark Beauty - că tot menționam mai sus de sclipici, trebuia să nu lipsească o astfel de ojă în ritualul de sâmbătă. Cu aceasta de la Primark nu mă dau niciodată numai cu ea, ci peste o altă ojă, care diferă în funcție de stare.

0 comments