Review: Corectorul "So Perfect Stay" - Miss Sporty


Astăzi am să vorbesc iar despre un produs, și anume corectorul "So perfect stay" de la Miss Sporty. L-am achiziționat în luna martie din DM, după ce corectorul meu de la Manhattan s-a terminat. Dacă nu știți încă dacă merită să vi-l cumpărați, sper să vă fiu de ajutor prin scrierea acestui post.


În prmiul rând vreau să vorbesc un pic despre tipul meu de ten - cred că este foarte important să știți pentru a vă putea da seama mai bine dacă vi s-ar potrivi sau nu.
Tenul meu este foarte uscat, fără tendințe acneice (îmi apare câte un coș extrem de rar), în schimb mi se cojește și este sensibil. Dacă aveți tenul gras e posibil ca review-ul meu să nu vă fie de prea folos.

Culoare corectorului pe care îl am eu este "002 Medium". Tenul meu este mediu (nu foarte deschis dar nici închis..e mai mult spre deschis oricum, cu nuanțe de galben) iar această culoarea îmi este aproape bună. Și spun asta pentru că e ușor prea deschisă, nu se vede când mă dau cu el, doar puțin când îl aplic, dar după ce îl blenduiesc bine nu se vede deloc diferența. Prin urmare, un punct slab la acest corector este faptul că nu există mai multe nuanțe din care să alegi, în magazin am încercat 3 și din toate acesta era cel mai ok, dar ar fi fost perfect dacă mai era o nuanță între aceasta și următoarea (care evident era mult prea închisă).

Un aspect care îmi place la el este că nu are deloc miros (un mareeee + ), astfel nu-mi irită deloc tenul. 

În ceea ce privește consistența, este ușoară și mată, foarte ușor de blenduit și nu lasă urme. Un alt punct tare pentru care îmi place mult acest corector, este că rezistă mult pe tenul meu....și cum am zis tenul meu e uscat și de obicei orice corector mi se ducea, strângea și se vedea ciudat la un moment dat al zilei. Cu acesta nu am niciun fel de probleme de genul, nici după ce am mers cu trenul 7 ore.
Acoperă părțile cu probleme destul de bine, dar trebuie să dai de vreo 2-3 ori și să blenduiești corect. Dacă îți dorești un corector care să acopere total imperfecțiunile, să arate perfect, acesta nu prea este potrivit.
Pe ambalaj scrie, de asemenea, că acționează împotriva coșurilor, ceea ce nu pot spune dacă e adevărat sau nu, pentru că nu mă confrunct cu o astfel e problemă.
În ceea ce privesc părțile uscate de pe ten, nu le face să se usuce mai tare.

Per total, îmi place acest corector și probabil am să-l mai achiziționez în viitor. Acum sunt într-o fază când vreau să încerc cât mai multe corectoare, până găsesc unul perfect pentru mine....și sper să găsesc.

Cam atât...dacă mai aveți întrebări nu ezitați să mi le adresați.

0 comments