Oja săptămânii - "Redvolution" Essence/ Nailpolish of the week - "Redvolutin" by Essence

Ro: În ultima săptămână am folosit o ojă pe care am achiziționat-o recent: Redvolution de la Essence. Este o culoare între roșu și portocaliu...frumoasă, mată și diferită. Îmi place foarte mult oja, pot spune că e preferata mea la momentul actual, așa că am pregătit câteva poze și pentru voi :)

Eng: In the last week I used a nail polish that I purchased recently: Redvolution from Essence. It is a color between red and orange ... beautiful, mat and different. I really like this nail polish, I can say it's my favorite at the moment, so I made some pictures for you too :)Ro: "115 Redvolution" de la Essence. Am dat un singur strat de ojă, este foarte pigmentată și acoperă bine. Dacă vrei poți folosi și 2 straturi, dar pentru mine a fost de ajuns numa una. În realitate culoarea este mai spre roșu decât a ieșit în poze.

Eng: "115 Redvolution" from Essence. I used only one coat of the nail polish, cause is very pigmented and covers well. If you want, you can use two layers, but for me it was enough just one. In reality, the colour is more red, then how came out in the pictures.


Ro: Această culoare de roșu-corai am observat că merge foarte bine cu verde. Mai merge, deasemenea, și cu alb, maron și galben.

Eng: This red-coral color I noticed that goes very well with green. Another colours that goes well are white, brown and yellow.
                              { Facebook }


3 comments

 1. Da, este foarte draguta aceasta oja, si eu o port acum. Culoarea este mult mai interesanta in realitate, in poze a iesit mai spre portocaliu, dar in realitate nuanta de rosu e putin mai pronuntata.
  E perfecta pentru vara, mai ales daca esti si putin bronzata :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, în poze nu a ieșit chiar cum este în realitate dar aparatul meu nu vroia să preia culoarea cum e. Cum am spus și eu în postare, mai mult e spre roșu decât spre portocaliu. Mă bucur că îți place și ție :)

   Ștergere