Review: 2 in 1 Hidratant Anti-creșterea părului de la Yves Rocher

Ro: Poate vă întrebați "anticreșterea părului? uh?" haha este o cremă de corp cu efect de reducere a părului, în zonele epilate. Eu sunt adepta acestor creme, chiar dacă nu prea cred în ele. Astăzi am să fac review la "Hidratantul 2 în 1 Anti-creșterea părului" de la Yves Rocher.

Eng: You may wonder "anti hair growth? Uh?" haha is a cream that hydrates and has hair regrowth inhibiting action in the waxed areas. I use and like these type of creams, even if I not really believe in them. Today I will do a review on "2 in 1 Moisturizing Hair Regrowth" from Yves Rocher.Ro: 

Despre: Această cremă este destinată pentru a îmbina epilarea cu hidratarea: hidratează pielea după epilare și în același timp are efect asupra firului de păr, de a crește mai încet și mai rar.

Îngrediente:


Preț/Magazin: Prețul este de 58 de lei și se poate cumpăra de pe site-ul Yves Rocher aici. Acum, este la reducere pentru 39 de lei.

 Istorie: Folosesc această cremă de mulți ani, chiar dacă la început era în alt fel de ambalaj și era cu aloe vera. Această variantă cu rădăcină de "Gura Lupului" o consider mult mai bună, ca și miros, consistență, efect și ambalaj decât cealaltă. 
Pentru mine, este foarte important să mă dau cu cremă de fiecare dată după ce mă epilez cu ceară sau epilator, deoarece având pielea foarte sensibilă se irită imediat. De fiecare dată când găsesc o cremă care să spună că are efect de anticreștere a părului, eu o cumpăr. Ce fată nu vrea să-i crească părul cât mai rar și subțire? Chiar dacă nicio cremă nu o să facă minuni, chiar dacă nu va dispărea părul, să încerci nu strică.

Părerea mea: Ca să vezi vreun rezultat la acestă cremă, în privința părului, trebuie să o folosești în fiecare zi, nu numai după ce te-ai epilat (nu intră aici rasul cu bic-ul și crema depilatoare - nu o să aibă niciun efect!). Eu o folosesc de ani și pot spune că văd rezultate...dar trebuie să fii consecventă și să nu crezi că va face minuni peste noapte. 
Dacă, totuși, nu ai răbdare este bună să o folosești pentru hidratare, ca o cremă normală. Eu mai mult de asta o folosesc, pentru că îmi place cum hidratează și calmează pielea. Dacă și ție ți se irită foarte tare pielea de pe picioare (sau în altă zonă unde te epilezi), se înroșește, apar bubițe și te mănâncă, crema asta s-ar putea să te ajute. Pe mine, personal, mă ajută...dacă nu o folosesc e dezastru. 
Însă, dacă nu ai astfel de probleme, nu cred că merită să îți iei acestă cremă. De asemenea, dacă preferi cremele de corp tip unt și care miroase puternic și frumos, aceasta nu este pentru tine.
Consistența este moale, intră destul de repede în piele, nu lasă pielea uleioasă și nu se ia pe haine. Are un miros discret de plante.

Puncte tari:
 • miros discret
 • potrivită pentru cei cu pielea sensibilă
 • hidratează bine
 • calmează pielea iritată de după epilare
 • intră repede în pielea
 • este de ajuns o cantitate mică, pentru a-și face efectul
Puncte slabe: 
 • prețul mare
 • nu există efecte vizibile, imediate, de anti-creșterea părului
 • sistemul de închidere/deschidere este mai greu de folosit dacă ai unghiile lungi sau date cu ojă (s-ar putea să-ți strici vreo unghie). Era preferabil să fie cu pompiță.
 
Am să o recumpăr? Deocamdată, da, dar sunt în căutare de alte creme de genul. Dacă știți și altele, puteți să îmi recomandați într-un comentariu.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Eng:

About: This cream is designed to combine skin moisturizing and anti hair growth: moisturises the skin after waxing and at the same time has an effect on the hair: grow more slowly and less often.

 History: I use this cream for many years, even if at first it was in another packaging and was with aloe vera. This variant with scutellaria root and agave sap I consider much better, as the smell, consistency, packaging and effects than the other.

For me, it is very important to use cream after every waxing or epilating because having very sensitive skin, its irritated immediately. Every time I find a cream that says anti hair growth effect, I buy it. What girl does not want to have rare and thin hair? Even if no cream is going to do miracles, even if your hair will not fade, will not hurt to try.

 My opinion: In order to see any results from this cream on the hair, you have to use it every day, not just when you're waxing (not shaving or depilatory cream - it doesn't have any effect!). I use it for years and I can say that I see results ... but you must to be consistent and to not think that will make miracles overnight.

If, however, you don't have patience, it is good to use it as a normal moisturizing cream. I use it more for this reason, because I like how she moisturizes and soothes the skin. If you have irritated skin on the legs after you wax (or other area where you wax), are redness, bumps appear and you scratched yourself, this cream might help you. Personally, it helpe me ... if I do not use it it's disaster.

However, if you don't have sensitive skin, I don't think that deserve to get this cream. Also, if you prefer body butters, with strong and beautiful smell, this is not for you.

The consistency is soft, get pretty quickly into the skin, does not leave the skin oily and does not take on clothes. It has a discreet scent of herbs.

                                                             Strengths:

 • discrete odor
 • suitable for those with sensitive skin 
 • moisturizes well 
 • soothes irritated skin after waxing
 • get quickly into the skin 
 • is sufficient a small quantity to make the effect
                                                 Weaknesses:
 • too expensive
 • there are no immediate visible anti-hair growth effects
 • the on / off system  is harder to use if you have long nails or painted nails (it could ruin your nails). It was preferable to have a pump.

I will repurchase again? For now, yes, but I am looking for other creams like this. If you know others, can you recommend me in a comment below.
9 comments

 1. :)) ai descris perfect reactia mea cand am citit titlul...Sincer e prima oara cand aud de o asa crema:D hihi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :))) hihi te-am nimerit ;)) Poate ar trebui să încerci și tu :)

   Ștergere
 2. Nu am vazut pe nicaieri crema de genul asta.Poate numai astia de la Yves Rocher au..iar eu nu cumpar de la ei.Si in plus nu as da atatia bani pe o crema care sunt aproape sigura ca nu ar face fata ..la ce "blanuri" am eu:))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. haha :)))) Hm sunt sigură că sunt asemenea creme și de alte firme, am mai folosit eu una mai de mult dar nu mai țin minte de la ce firmă era. Produsele de la Yves Rocher sunt bune să știi :)

   Ștergere
 3. Stiam ca ei testeaza pe animale.Mi-am propus sa nu mai folosesc asa multe produse din comert si sa folosesc "produse" facute de mine in casa(masti de par ,fata,scruburi ,etc)...normal alea care le pot face:)) ca de exempu nu pot sa fac o crema depilatoare:)).Dar daca nu dau banii aiurea pe produse care se pot inlocui cu cele hommade..imi pot cumpara o crema depilotoare mai scumpa si netestata pe animale..am dat asa un exemplu...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Yves Rocher nu testează pe animale, ei chiar sunt ecologiști...ambalajele sunt reciclate, dau o parte din bani pentru plantarea de pomi, folosesc plante și produse bio etc. Nu știu de unde ai auzit că testează pe animale...na. E foarte bine că îți faci singură produse bravo, și eu obișnuiesc să îmi fac dar unele, cum ai spus și tu, nu le poți face. Cel mai bine este să alternăm, să folosim și produse din comerț (dar de bună calitate și cu îngrediente cât mai puțin nocive) și produse 100% naturale, preparate acasă. Chiar pentru mâine pregătesc o postare despre măștile de păr homemade :)

   Ștergere
 4. Am citit pe net..si nu numai de la o sursa.Apar si pe lista neagra a celor de la PETA.
  Abia astept postarea cu masta de par:D.Am facut o pasiune pentru ele:))...mai ales ca in ultimul timp nu prea ma mai inteleg cu parul asta.Nu il usuc cu feonul dar arata asa uscat si deteriorat, de parca l-as intinde zilnic cu placa.Dupa baie e destul de lucios si fin, dar cum ies din casa cum se zburleste:)) :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am știut, am să caut și eu informații. ms că mi-ai spus :) Și eu prefer măștile făcute de mine acasă, pentru că sunt singurele la care observ ceva rezultate...când folosesc de astea din comerț serios dacă îmi face ceva la păr...nimic. :* :*

   Ștergere
 5. Da, ai dreptate.Eu masca asta o folosesc si imi place http://www.katynel.com/masca-de-par-cu-ulei-de-masline-miere-si-galbenus-de-ou/....(nush dar tot ce e cu ou ma incanta:-??) insa nu am mai preparat-o demult, pentru ca momentan ma spal cu un sampon solid, care are cam aceleasi chestii ca si masca (ulei de masline,ricin, galbenus de ou etc)si este destul de greu sa o dau jos cu samponul asta.

  RăspundețiȘtergere