Noi achiziții / Mini Haul

Astăzi am să vă arăt ce produse am mai cumpărat/primit în ultima perioadă. Nu sunt multe dar m-am gândit să vi le arăt oricum pentru că sunt niște produse care merită menționate.


  • Magazinul online Petite PROVENCE
Am comandat acum o săptămână 2 produse din magazinul Petite PROVENCE. Experiența a fost una foarte plăcută, comanda mi-a fost adusă acasă rapid, a doua zi, iar persoana de la curier a fost politicoasă și de treabă. Site-ul are un design drăguț și cu multe produse interesante. Am să mai achiziționez, cu siguranță, produse de la ei.
Ce mi-am luat: 
- Balsam de buze 100% natural, cu unt de shea pur, rodie și acai cu protecție solară SPF 15 de la Out Of Africa
- Piatră de Alaun de la CAP Cosmetics (deodorant natural)


Weekend-ul acesta am primit de la scumpa mea Iuliana (blogul ei aici ) multe lucruri frumoase. Pe lângă acestea de mai jos am primit încă alte 2 pe care am să vi le arăt într-o postare viitoare. Mulțumesc mult scumpilici!!!
- Balsam de buze 100% natural SENSUAL RED
- Săpun natural cu cătină, lapte de capră și unt de shea


  • Fructe Nail Art - abia aștept să le încerc, sunt perfecte pentru mine :D

  • Elmiplant
Pentru că sunt o iubitoare a apei termale, când am văzut această apă minerală naturală de la Elmiplant am zis că trebuie s-o încerc. Review în curând


Care produs vă place cel mai mult? Dacă vreți să fac review unui produs din cele prezentate, vă rog să-mi lăsați un comentariu. :)


4 comments