Bruschete cu guacamole (raw/vegan)

Ro: Pentru astăzi am o rețetă foarte gustoasă, sănătoasă și ușoară de făcut. Ador avocado și îmi place să-l mănânc cu orice și măcar de 2 ori pe săptămână.

Eng: For today I have a very tasty, healthy and easy to make recipe. I love avocado and I love to eat it with anything and at least 2 times a week.


Ai nevoie de:
 • un avocado
 • o roșie coaptă
 • un sfert ardei roșu
 • sare
 • pâine neagră
 • pătrunjel (opțional)
Preparare: Avocado trebuie să fie foarte copt. Acesta se curăță de coajă și de sămânță și se pisează cu furculița până devine ca o pastă (sau cu robotul de bucătărie), se adaugă un praf de sare, roșia și ardeiul tăiate cuburi mici. Opțional puteți tăia câteva fire de pătrunjel și încorpora în pastă. Prăjiți pâinea, tăiați-o în dreptunghiuri mai mici (pătrate, triunghiuri...cum doriți) și puneți pe fiecare bucată o linguriță de guacamole.

......................................................................................................................................................................

You will need:
     an avocado
     a ripe tomato
     quarter red pepper
     salt
     bread
     parsley (optional)

Preparation: Avocado must be very ripe. Peel it and scoop the seed and crush with a fork until it becomes a paste (or in food processor), add a pinch of salt, pepper and tomato diced in small cubes. Optionally you can cut a few strands of parsley and incorporate into paste. Toast bread, cut it into smaller rectangles (squares, triangles ... how you like) and place on each piece a spoonful of guacamole.
1 comments

 1. Această reteta nu este raw. Painea este coapta în cuptor. Raw înseamnă nepreparat termic.
  Bafta!

  RăspundețiȘtergere