Fun Beauty TAG


Am văzut această leapșă pe blogul A Beauty Tale , mi-a plăcut și m-am hătărât s-o fac și eu.
1. Mergi la întâlnire și ai la dispoziție doar cinci minute pentru a te machia. Ce produse folosești în acest caz?

Recunosc că obișnuiesc să stau destul de mult timp când trebuie să mă machiez. Dar am fost pusă de multe ori în situația de a avea doar câteva minute la dispoziție pentru a fi gata...mai ales când alții te grăbesc. Aș renunța cu siguranță peste machiatul ochilor: fard, tuș, rimel dar nu am să ies niciodată din casă fără să-mi demachiez foarte bine fața și gătul, fără crema de față, fondul de ten, fardul de obraz și rujul. 

 
2. Alege un trend: ochi de pisică, un blush roz super hot sau gene false sub formă de pene!

Nu-mi stă deloc bine cu blush-urile roz, gene false n-am folosit niciodată și nici nu am de gând, așa că rămâne cel cu ochi de pisică.

3. Dacă ar trebui să renunți la toate produsele de machiaj pentru două luni sau ar trebui să renunți la toate produsele tale de îngrijire a tenului pentru o săptămână, ce ai alege?

Grea întrebarea asta...hm..aș alege să renunț la produsele de machiaj pentru că dacă renunț la produsele de îngrijire tenul meu ar arăta oribil după. Dar dintre toate produsele de machiaj mi-ar trebui neapărat și fondul de ten, fără care nu aș putea să ies din casă...poate dacă aș fi avut tenul fără probleme da dar așa..

4. Ce produse de machiaj nu-ți lipsesc din poșetă?

Singurele produse de machiaj pe care le port mereu în poșetă sunt: ruj (cu care sunt dată în acea zi) și un stick corector (pentru situații neașteptate).

5. Care sunt acele produse la care te întorci mereu de-a lungul timpului?

Eu sunt genul de persoană care, în momentul în care găsesc un produs care îmi place, îl folosesc foarte mult timp și-l recumpăr după fiecare terminare. Aceste produse ar fi: Apa termală de la Avene, Soluția micelară Sensibio H2O de la Bioderma (review aici), Apa micelară de la Yves Rocher (review aici), Fondul de ten Affinitone Mineral de la Maybelline (review aici) și Rimelul The Colossal Volum Express de la Maybelline.
 
6. Smokey eyes sau buze roșii?

Vă spun vă speriați de mine dacă mă vedeți cu smokey eyes...haha...nu știu de ce dar de fiecare dată când încerc să folosesc culori mai închise la ochi arăt foarte ciudat. Aleg buzele roșii, de un an numai rujuri în nuanțe de roșu folosesc (obsedată!) - observ că acestea mă prind cel mai bine.

7. Ruj sau lip gloss?

Cu siguranță ruj, n-am suportat niciodată lip gloss-urile.

8. S-a întâmplat să iubești la nebunie niște produse care nu te așteptai să-ți placă?

Nu cred că mi s-a întâmplat, pentru că mă documentez bine înainte să achiziționez ceva. 


Gata. Foarte interesante întrebările. 

Dau tag blogărițelor:
Și oricine dintre voi care aveți blog îl puteți prelua. Să-mi lăsați link-ul la postare în comentarii.
Iar dacă nu aveți blog dar tot doriți să răspundeți la întrebări scrieți la comentarii.

0 comments