Lunea Cu Stil: Tricoul alb - Un Must-Have


Tricoul alb, simplu, fără imprimeuri este cu siguranță un must-have în garderoba oricărei femei, indiferent de vârstă. Dacă nu ai încă unul în garderobă sau nu știi în ce ținute se potrivește, ideile din acest post sper să te ajute și să te convingă cât de important este să investești într-o asemenea piesă vestimentară.
Posibilitățile de purtare ale unui acest gen de tricou sunt nelimitate, de la ținute casual la cele elegante. Ceea ce face diferența este materialul și forma.

Problema este că dacă intri în majoritatea magazinelor să cauți un tricou, simplu, din bumbac de calitate cu puțin elastan și decolteu în V, nu găsești. Chiar mie mi s-a întâmplat acum câteva zile când eram în căutare și tot ce găseam erau tricouri super transparente, subțiri și cu multe imprimeuri, ținte etc. Chiar nu se mai fabrică? Bine că am câteva tricouri în garderobă. Sfatul meu este că mai bine cauți câteva zile până găsești tricoul perfect, decât să ți-l iei pe primul care îți iese în cale, doar pentru că n-ai găsit atunci altceva mai bun.  

1. Dacă sunteți la liceu sau la facultate, ținutele pe care vi le alegeți este foarte important să fie confortabile. Nu purtați pantofi cu tocuri, excepiile sunt zilele în care aveți de prezentat proiecte. Optați pentru un tricou alb larg, cardigan sau blazer, o pereche de blugi și pantofi Oxford sau teniși.

2. Pentru când mergeți la serviciu, trebuie să alegeți tricoul cu un material mai fin, la baza gâtului, cu mânecile mai lungi și asortați-l cu o fustă tip creion sau pantaloni lungi. drepți sau largi.3. Atunci când mergeți la o întâlnire, alegeți un tricou mai scurt și la baza gătului, o fustă scurtă, de tip cerc și o pereche de pantofi cu tocuri înalte. Un model de fustă feminin sau cu model vă va face să impresionați soțul, iubitul sau viitorul iubit! Ca accesorii, purtați ori un colier feminin, ori o curea care să vă evidențieze talia.

4. Dacă ieșiți în oraș cu prietenii sau să beți ceva după ce ieșiți de la muncă, optați purtați o ținută confortabilă dar șic în același timp. Băgați tricoul alb în partea din față într-o pereche de blugi negri skinny, blugi boyfriend sau pantaloni negri din piele și un blazer lung, fără nasturi. Puteți înrola pantaloni în partea de jos, pentru o notă aparte. Completați ținuta cu o pereche de pantofi cu tocul înalt și gros sau pentru o pereche de balerini cu imprmeu animal print. Dacă vreți să fiți mai îndrăznețe, alegeți un blazer colorat sau pantaloni cu imprimeu.
5. Shopping - Noi fetele/femeile când ieșim la cumpărături este imposibil să stăm doar jumătate de oră și gata, trebuie ore bune să putem vedea toate magazinele posibile, chiar dacă uneori ajungem târziu acasă cu nimic. Este bine să asociem tricoul simplu alb, cu decolteul în V cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă dintr-un material lejer sau o pustă lungă  la care încălțăm o pereche de sandale cu platformă, o pereche de balerini cu imprimeu sau niște ghetuțe cu talie joasă. Dacă sunteți îndrăznețe, purtați pantalonii cu imprimeu sau o fustă lungă colorată și lăsați ca încălțămintea să fie simplă dar feminină și cu stil în același timp.

Dacă aveți idei despre ce vreți să vorbesc lunea viitoare la "Lunea Cu Stil", vă rog să scrieți la comentarii sau pe pagina de facebook aici

                                         ♥

4 comments

  1. clar,must have!!! :) am vreo 4 cred:)) si cele negre sunt sa stii :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragute tinutele.
    Adevarul este ca mai rar poti gasi tricouri simple de calitate, iar albe si mai greu.

    RăspundețiȘtergere