TAG: Cele mai folosite lucruri din vara asta


Am preluat acest Tag de la Andreea - blog A Beauty Tale
Mi se pare foarte interesant acest tag, mie personal îmi place să văd ce produse au folosit alte fete cel mai mult vara aceasta.  Sper să vă placă și vouă! :)
1. Cea mai purtată ojă

La mine se întâmplă mai rar să port aceeași ojă mai multe săptămâni la rând, pentru că am foarte multe și îmi place să le rotesc. Dar vara asta, per total, cel mai mult am purtat nuanța "415 InStyle Coral" de la Rimmel la mâini (OOTD aici și aici) și "21 Orange sanguine" de la Yves Rocher la picioare.


2. Cele mai folosite produse de îngrijire a părului

Cel mai mult am folosit măști naturale din diverse uleiuri. Dar un produs efectiv este Tratamentul "Wonder-Serum Spray" cu 19 îngrediente active de la Schwarzkopf Gliss, pe care l-am folosit de 2 ori pe săptămână, după fiecare spălare. (review aici).
3. Cea mai purtată geantă 

Cu siguranță este geanta nude-pink, cu fundă în față de la New Look. A fost perfectă pentru vară și feminină așa cum îmi place mie. (ținute cu geanta aici, și aici).


4. Cea mai purtată pereche de încălțăminte 

Vara aceasta ca și vara trecută, cel mai mult am purtat aceste sandale de culoare maron, cu biluțe aurii de la Deichmann. Sunt foarte confortabile, feminine și se potrivesc cu aproape orice. (ținute cu aceste sandale: aici, aici și aici).5. Cel mai purtat obiect de îmbrăcăminte
  
Eu în majoritatea timpului, indiferent de anotimp, port rochii și fuste; nu sunt adepta pantalonilor deoarece nu mă simt bine în ei și îmi găsesc extrem de greu o pereche cu care să-mi stea bine, din cauza faptulu că sunt mică de statură. Așadar, obiectul de îmbrăcăminte cel mai purtat a fost o rochie de la Kenvelo - e foarte confortabilă, drăguță și ușor de accesorizat. (OOTD aici).


6. Cel mai purtat accesoriu 

Hm..e puțin mai greu aici să aleg pentru că am purtat multe lanțuri și accesorii de păr, așa că am să aleg două: lanț cu pandantiv fluture/trifoi de la Meli Melo (l-am inclus și la favoritele lunii iulie aici) și fundă roz pentru păr tot de la Meli Melo (postare aici).7. Cel mai folosit fond de ten 

Am purtat numai fondul de ten mineral de la Maybelline în nuanța "21 Nude" (review aici).


8. Cel mai folosit fard de obraz/bronzer

Nu folosesc fard de obraz, decât bronzer. Din păcate, bronzer-ul meu de la Manhattan s-a terminat (la ce mult l-am folosit) și am început să mă dau cu unul ediție limitată de la Yves Rocher. În poză se vede că are mult sclipici, dar când aplic pe obraji nu se mai vede așa de tare, doar strălucește subtil. Nu este preferatul meu dar îmi este greu să găsesc altul care să-mi placă la fel de mult ca cel de la Manhattan, așa că deocamdată folosesc ce am că nu vreau să fac risipă de produse. Acum că a venit toamna am să folosesc altul mai puțin sclipicios.

 
9. Cel mai folosit produs pentru buze


Cu siguranță balsamul de buze 100% natural cu unt de shea, rodie, acai și SPF 15 de la Out Of Africa (îl poți cumpăra de aici). L-am folosit în fiecare zi, fără excepție, mai ales că are SPF 15 ceea ce pe timpul verii este foarte important.


 
10. Cel mai folosit rimel 


Nu este niciun secret că rimelul meu preferat este "The Colossal Volum Express" de la Maybelline.


11. Cel mai purtat fard de pleoape 

Vara aceasta nu m-am machiat aproape deloc la ochi. Mereu când mă machiam observam că ochii mi se iritau iar pielea dn jurul ochilor se usca și înroșea...de aceea am preferat ca vara asta să fac o pauză de la fardurile de pleoape și mă bucur că am făcut-o: nu am mai avut deloc probleme. În 3 zilele în care totuși m-am machiat am folosit paleta "Storm" de la Sleek (review aici, o poți cumpăra de aici).12. Cel mai purtat parfum

"Tropical Coconut" de la Mixer&Pack (pentru accesarea site-ului intrați aici) .


Dacă sunteți bloggerițe puteți prelua acest tag și să lăsați link-urile la comentarii ca să pot citi și eu postările :)

 

2 comments

  1. Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că îți plac! Nu degeaba le-am purtat 2 veri la rând, char sunt frumoase ♥

      Ștergere