Primul H&M Home în România

H&M va deschide pe 17 octombrie 2013 primul magazin H&M Home din România. Acesta va fi în București, în noul Mall Promenada, situat în Floreasca, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu (site aici)
“Deschiderea noului nostru magazin din Promenada marchează continuarea expansiunii H&M - acesta fiind cel de-al 26-lea magazin în România şi al 8-lea deschis în Capitală. În acelaşi timp, facem un pas înainte în dezvoltarea noastră, prin extinderea ofertei cu colecţia H&M Home, care sunt sigur că va fi foarte apreciată şi de clienţii noştri din România” - Ralf Wein: Country Manager la H&M.

Pe site-ul H&M au apărut deja imagini cu o parte din produse. Prețul acestora este unul accesibil iar modele sunt inspiraționale și la modă.

H&M Home are în colecție accesorii pentru întreaga casă: living, dormitor, baie, bucătărie, pentru camera copilului și a bebeluşului, de la textile (perdele, fețe de perne, lenjerii de pat, prosoape de baie și bucătărie, șervețele, pături, coșuri de rufe, șorț) până la produse decorative (cutii, vaze, tăvi, căni, farfurii, lumănări, suport de lumănări, borcane, sticle).

Aștept de mult timp să se deschidă și la noi magazin H&M iar acum că se întâmplă, bineînțeles că deja m-am apucat de făcut liste cu ce îmi doresc să achiziționez.
Produsele pentru copii nu sunt pentru mine :D ci pentru nepoțelul meu care adoră pinguinii și bufnițele :x

Față de pernă - 29.90 RON (link aici)

Tavă gri cu model împletit - 29.90 RON (link aici)Cutie albă din ceramică - 19.90 RON (link aici)Vaze din sticlă - de la 16.90 RON (link aici)


Prosoape bucătărie - 16.90 RON (link aici și aici)


Față de pernă albastră cu pinguini pentru copii - 29.90 RON (link aici)


Farfurie și cană cu pinguini pentru copii - 19.90 RON (link aici și aici)


Ce părere ai de produse?

0 comments