Shopping cu Noua Colecție TeX de la CarrefourCine dorește să meargă la o sesiune de shopping? Eu sigur DA! Mai ales că vremea de afară nu mă prea lasă să ies în parc și mă obligă să stau în casă. Dar nu, eu am decis să merg să văd noua colecție de toamnă de la TeX, exclusiv la Carrefour și să particip la concursul organizat de Koko pe blogul ei aici.

"Marca TeX este adaptată pieței din România, venind în întâmpinarea dorințelor clienților săi cu produse de calitate, ușor de întreținut și mereu la modă."
Puteți vizualiza mai multe poze din colecție aici
Ținuta aleasă de Koko este una mai neconformistă dar partea de sus mi se potrivește -  cămașa, puloverul și geaca sunt din colecția TeX.

Îmi plac mai multe piese vestimentare din album dar cămășuțele sunt preferatele mele, în special cea albă cu negru. Pentru că este foarte frig afară, am ales și geaca neagră din piele (tot din colecția TeX) și o fustă tot neagră. Ca accesorii am optat pentru o eșarfă de culoare vișiniu, o geantă mică albastră (pentru o altă pată de culoare), ghete negre și ochelari negri - cum eu port ochelari de vedere nu puteau să lipsească :) Oja să fie tot vișinie iar ca machiaj aș purta tuș negru și ruj roșu-portocaliu sau închis la culoare. Bijuterii nu aș mai pune ca să nu fie prea mult.
Această ținută pe care am creat-o mă reprezintă foarte mult, e stilul pe care îl abordez cel mai des.
Dacă vreți să participați și voi la concurs, grăbiți-vă că mai este valabil doar până mâine.                  

4 comments