The Procrastinating Beauty Blogger Tag


Am văzut ieri această leapşă pe blogul A Beauty Tale și normal că am preluat-o și eu, pentru că are niște întrebări destul de interesante.


1. Numeşte o etapă de înfrumuseţare pe care o faci rar.
Aplicarea cremei de corp, ținând să menționez că pe picioare folosesc aproape în fiecare zi, dar pe restul corpului urâsc să o aplic și de aceea nu o fac mai niciodată. Nu-mi place cum se simte pe piele și îmi ia ceva timp. Pe picioare trebuie să folosesc pentru că mă irit după fiecare duș, epilare etc.
2. Îţi speli pensulele de machiaj cu regularitate?
Da, întotdeauna le spăl o dată pe săptămână (de obicei vinerea) cu ulei de măsline și gel de duș. Dacă nu le spăl, tenul meu are de suferit mult, de aceea nu prea sar peste această parte.

3. Cât timp rezişti cu oja sărită de pe unghii?
Mă dau cu ojă o dată sau de 2 ori pe săptămână pentru că îmi place să le am mereu aranjate dar deoarece spăl vase, fac curat și gătesc în fiecare zi, oja nu prea ține mult pe unghiile mele. Mereu când îmi sare și trebuie să plec undeva dar nu am timp să mi le șterg, mi-e o rușine de-mi vine să mă ascund haha :)) În concluze rezist maxim 2 zile.

4. Cât timp îţi ia să cumperi un nou produs de beauty, dacă ai nevoie de el? 
Depinde de ce produs este vorba. Dacă este un produs indispensabil în rutina mea, pe care îl folosesc mereu și mi s-a terminat, merg și-l cumpăr imediat, în aceeași zi, dar dacă este vorba de un produs pe care mi-l doresc dar nu am neapărat nevoie de el, îmi ia foarte mult mult până să-l achiziționez. De obicei nu-mi iau produse dintr-un impuls, caut și mă gândesc bine înainte să dau banii pe ceva.
5. Care este cel mai rău obicei de beauty?
Un obicei pe care îl tot văd la fetele pe youtube în tutoriale: tragerea de ochi atunci când se dau cu tuș sau creion. OMG...întotdeauna când văd așa ceva mi se face pielea de găină și îmi vine să le strig să nu mai tragă de săracul ochi haha :| Să nu ne mai plângem că ne apar riduri la ochi atunci!
6. Numeşte un lucru nelegat de frumuseţe pe care-l amâni mereu.
Hmm, în cea mai mare parte al timpului, nu-mi place să amân nimic, sunt foarte organizată și îmi notez în minte și pe hârtie dacă am ceva de făcut și fac. Singurul lucru pe care l-am tot amânat recent este să merg la un nou control la ochi...dar trebuie neapărat să o fac.

7. Când te pregăteşti de ieşit, laşi aranjarea pe ultima sută de metri? 
Îmi place să încep să mă pregătesc cam cu 1 oră / 1 oră jumătate înainte să plec. Problema la mine e că chiar și așa ajung să întârzii...îmi ia foarte mult timp să mă aranjez, mai mult pentru că sunt obsedată de ordine și trebuie să pun fiecare lucru înapoi la locul lui și să las totul curat în urma mea.
8. Poţi să faci limitări de shopping (project pan). 
Nu merg des la shopping și când merg pot să umblu toată ziua într-un mall fără să-mi iau nimic iar alte dăți îmi iau dacă chiar îmi place ceva sau dacă am nevoie de ceva. Îmi place foarte mult să merg la shopping dar știu să mă limitez și să nu dau banii pe prostii.

9. Cât de organizate sunt colecţiile tale de machiaj si oje?
Foarte organizate (după părerea mea) - după cum am menționat mai sus, sunt un pic obsedată de ordine și curățenie :D și nu mă simt bine dacă văd un lucru care nu este unde trebuie să fie, dacă un ruj e la sertarul cu fonduri de ten și nu la sertarul cu rujuri și tot felul de aspecte de genul.


Gata. Acum vă învit și pe voi să faceți această leapșă. Dacă aveți blog lăsați-mi linkul cu postarea într-un coment și dacă nu aveți blog, puteți scrie răspunsurile direct la comentarii. :)

Eu dau tag fetelor:

Să aveți o zi frumoasă și nu uitați de concursul organizat pe blog. Ca să participați click aici2 comments