Yves Rocher - "Nu" testelor pe animale!

Zilele trecute am primit noile oferte de la Yves Rocher și am văzut scris mare că firma nu testează pe animale. Acest subiect merită un post, deoarece știu că multe dintre noi vrem să știm ce firme testează sau nu pe animale.


Acum ceva timp am realizat un post aici despre firmele care testează pe animale și Yves Rocher se găsea printre ele. Acum că văd scris că ei și-au luat angajamentul încă din anul 1989 să nu facă teste, nu mai înțeleg nimic. Recunosc că m-a bucurat această știre actualizată, pentru că YV a fost mereu printre firmele mele preferate.
Am simțit că trebuie să fac un post despre asta, pentru a clarifica situația. 

Ce spune Yves Rocher oficial:

"Marca Yves Rocher a răspuns cu promptitudine apelului împotriva testelor pe animale. Începând cu anul 1989, aceasta a devenit unul dintre pionerii industriei cosmetice care a interzis testarea pe animale a produselor finite, folosind metode alternative. În anul 1992 Yves Rocher a primit Medalia de Aur din partea S.P.A. (Societatea pentru protecția animalelor), cu 10 ani înainte de intrarea în vigoare a Acordului European care interzice efectuarea testelor pe animale. Prin adoptarea acestei politici înainte de a fi reglementată oficial, Yves Rocher demonstrează încă o dată angajamentul său față de natură și respectul pentru viață. 
Yves Rocher nu efectuează teste pe animale, nici pentru produsele finite și nici pentru îngredientele folosite. De asemenea, YV susține programele de cerecetare a metodelor alternative testării pe animale. Singurele materii prime de origine animală aflate în compoziția produselor noastre sunt mierea și ceara de albine."

De asemenea mai susțin că regulamentul lor intern în ceea ce privesc îngredientele produselor este foarte strict și refuză în mod categoric orice materie primă de origine animală (înafară de miere și ceară de albine).

Pe lângă fidelitatea afișată împotriva testelor pe animale, compania și-a luat angajamentul în ceea ce privesc și alte aspecte:
  • Ambalajele rujurilor de buze nu conţin plumb şi nu afectează mediul natural
  • Cultivă plante la un nivel ridicat de protecţie naturală
  • Oferă produsele Yves Rocher numai dacă au garanţia că pielea noastră este în perfectă siguranţă
  • Pentru a limita consumul de material plastic, aceasta propune utilizarea sacoşelor ecologice
  • Natura este fragilă, de aceea în fiecare zi, compania susţine protejarea ei.
Pentru mai multe informații, intrați pe site-ul lor aici

 

0 comments