Restaurant Review #2 - BRICKS (Cluj-Napoca)Astăzi am să vorbesc despre un alt restaurant care mi-a plăcut în Cluj: BRICKS
Aici puteți vedea părerea mea despre restaurantul raw-vegan Samsara Foodhouse.

Încă un restaurant favorit din Cluj-Napoca este BRICKS. 
Acesta este situat într-o locație foarte bună, în centrul istoric al Clujului, pe Strada Horea Nr. 2.

Atmosfera a fost una liniștită, cu muzică bună iar design-ul interior foarte chic, simplu dar minunat, cu elemente de atracție precum peretele din cărămidă și pernele colorate.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost terasa situată exact lângă Someș, ceea ce face experiența la restaurant una foarte plăcută și relaxantă. Deoarece când am fost eu era destul de frig, nu am putut sta pe terasă dar data viitoare sper să merg în Cluj când e cald.


Cum spune și numele "(M)eating Point", este o locație perfectă pentru întâliniri în care se dorește să se discute. Chiar dacă este muzică, aceasta nu este dată tare și poți auzi foarte bine celelalte persoane cu care ești.

Am comandat supă cremă de broccoli cu brânză roquefort (cu mucegai) și nucă...wow..a fost delicioasă!! De aici m-am inspirat să fac varianta mea de supă de broccoli cu nuci (o găsiți aici). Nu m-am gândit niciodată să combin broccoli cu nucă și cu brânză dar gusturile merg perfect una cu alta.Încă un element diferit la acest restaurant este meniul deserturilor. După cum puteți vedea în poza de mai jos la secțiunea "desert" este un semn de întrebare...de ce? Pentru că dacă doriți să comandați desert trebuie să spuneți și vi se va ștampila pe meniu opțiunile. E ceva ce n-am mai văzut în altă parte dar recunosc că nici nu prea am înțeles de ce se procedează în felul acesta.

Ce nu mi-a plăcut: 
 1. Meniul cu puține feluri de preparate. Chiar dacă îmi place că are variante vegetariene și vegane (ca să pot comanda și eu ceva :D), are totuși cam puține.  
 2. La ceaiuri nu scrie ce îngrediente conțin și este greu să-ți comanzi. Poate sunt alergică la ceva și nu știu ce ceai să-mi iau iar dacă întrebi chelnerul îți va răspunde că nici el nu știe îngredientele.


Food: 8/10        Atmosphere: 9/10        Decor: 8/10

Vă recomand să mergeți la restaurantul BRICKS din Cluj-Napoca măcar o dată și să încercați supa cremă de broccoli. :)

 

2 comments

 1. mmm mi-ai facut o pofta cu supa de broccoli.mai ales acuma ca sunt racita moarta si ar merge o supita gustoasa..drool

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. hihi atunci începe să-ți prepari o supă...nu e greu de făcut, ai și rețeta mea de unde să te inspiri :) :*

   Ștergere