Review: Gama Apidermaliv pentru păr de la Complex Apicol

După ce am testat timp de o lună noile produsele pentru păr din gama Apidermaliv de la Complex Apicol Veceslav Harnaj, pe care le-am menționat în postul acesta, sunt gata să împărtășesc cu voi părerea mea. Am așteptat să le termin de tot, pentru a-mi face o opinie clară.
În primul rând, vreau să menționez că pachetul a sosit la mine într-un timp foarte scurt, produsele erau bine ambalate și protejate cu folie cu biluțe de aer (sau folie antistres cum o mai numesc eu :D ). Mi-a plăcut că în cutie se găseau 5 cartonașe cu informații despre produse.Eu am ales gama Apidermaliv pentru că conține unt de shea, ulei de măsline și lăptișor de matcă iar aceste îngrediente au făcut mereu bine părului și scalpului meu. Părul meu este lung, foarte mult dar cu firul subțire, uscat și mereu întâmpin probleme cu electrizarea lui. Dacă atunci când mă spăl nu foloses mască, balsam și uleiuri, după arată ca și cum aș fi băgat degetele în priză :))

Am primit 2 produse: masca ultranutrivită pentru păr și balsamul ultranutritiv pentru păr, ambele în varianta monstră de 50 ml, respectiv 75 ml. O cantitate bună pentru a-ți face o părere corectă.

Pentru că mă spăl pe păr doar de 2 ori pe săptămână, balsamul mi-a ajuns pentru 5 spălări iar masca pentru 8 spălări.

Descriere oficială: " Apidermaliv pentru păr este un răsfăț apicosmetic ce hrănește în profunzime părul uscat sau devitalizat. Bogată în îngrediente ative ca untul de shea, ulei de măsline, lăptișot de matcă și bio keratină, gama Apidermaliv este un tratament intensiv nutritiv. Untul de shea (karite) hrănește atât scalpul cât și firul de păr, protejându-l împotriva agresiunilor. Lăptișorul stimulează creșterea părului, în timp ce uleiul de măsline previne despicarea vârfurilor. Astfel, părul uscat sau devitalizat este hrănit în profunzime."

Balsamul ultranutritiv

Primul lucru pe care l-am observat a fost mirosul - foarte plăcut și discret. Consistența este destul de groasă, densă și foarte fină la atingere.
Când l-am folosit, am observat o diferență: părul era mai moale și fin după uscare, nu am mai avut probleme cu electrizarea dar mai ales mi-a descălcit părul foarte repede. După ce mă dau cu balsam, trebuie întotdeauna să-mi descălcesc părul cu un pieptăn cu dinți rari dar de fiecare dată când am folosit acest balsam parcă prin minune, imediat după aplicare, se auto descălcea și nu mai era nevoie de pieptăn, doar îmi treceam degetele ușor.
Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost că produsul iese greu din ambalaj, m-am chinuit ceva până l-am scos pe tot. Poate se întâmplă doar la acestea mostră că sunt prea mici iar la cele normale să fie o problemă.

Mi-a plăcut foarte mult acest produs și chiar îl recomand dacă aveți părul uscat, deteriorat de la vopsit, placă coafuri etc. și mai ales dacă se electrizează foarte ușor.Masca ultranutritivă

Masca are același miros ca și balsamul. Cel mai mult mi-a plăcut instrucțiunea de folosire (chiar folositoare) care se găsește în ambalaj și că peste mască, înainte de capacul propriu zis, are un alt căpăcel care protejează produsul.
Consistența măștii este mult mai groasă decât cea a balsamului iar ca efecte au fost în mare aceleași.


În mare, am fost chiar plăcut impresionată de aceste două produse și sigur am să mai încerc și altele pe viitor.
Produsele le găsiți aici

Ați încercat produse de la Complex Apicol? Ce impresie v-a lăsat? 

                                        ♥

2 comentarii