Cloud No.9 Pop-up Store - White Christmas EditionDacă sunteți în căutare de cadouri de Crăciun, evenimentul Cloud No.9 Pop-up Store este perfect. Va avea loc în București, weekend-ul viitor, pe 14 și 15 decembrie, între orele 11.00 -19.00 și va fi o ediţie plină de magie, emoţie, surprize și cadouri.
Evenimentul va fi la bistro-ul "La Historia", în Centrul Vechi, pe strada Sfântul Dumitru, numărul 3.

Invitații speciali vor fi Dana Budeanu, Parlor, Venera Arapu și Dana Rogoz.

"Peste 50 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, vor prezenta colecţii cu adevărat spectaculoase, care te vor inspira în alegerea celor mai originale şi mai creative cadouri de Crăciun pentru tine şi cei dragi.
Cei mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți, bijuterie contemporană și decorațiuni realizate manual şi-au pus la lucru creativitatea pentru a-ţi oferi cadouri unice.

Pregăteşte-te pentru colecţii de sărbătoare semnate, printre alţii, de Irenka, Laura Leather, ModaMania Design, Larisa Dragna, PassepartouS, Catryoshka, CoriNa Mardari, Ykym Bags, Potocaliu, Eneada, Sophie Handbags, Passepartous, Art-a-porter, Amelie Suri, CinderellaStore, Happy Bow Ties, Idoo sau Alexandra Irinciuc.
Știm că îngrijirea pielii este esențială în sezonul rece, așa că ți-am pregătit o secțiune dedicată cosmeticelor 100% naturale, aduse de d’Adine, Avalon Skincare şi Soap Mill. Și ce-ar fi Crăciunul fără ceva dulce? Gourmet boutique-ul Atelier ne aduce bunătăți pregătite în casă, cu grijă și dragoste, după rețele bunicii.
Actriţele Diana Dumitrescu, Doiniţa Oancea şi Ioana Ginghină îşi vor prezenta, în premieră la Cloud No.9 Pop-up Store, colecțiile care le poartă semnătura. D’box by Diana Dumitrescu, Dilo’s By Doiniţa Oancea și Miniart Show by Ioana Ginghină completează un decor fabulos al cumpărăturilor unicat.
Şi surprizele nu se opresc aici. Tombola Cloud No.9 îți oferă cadouri unicat, din oră în oră, create de designerii participanți la eveniment. De Crăciun, suntem alături de cei pentru care sărbătorile nu sunt întotdeauna un motiv de bucurie.
Cloud No.9 susține cauza Fundației Touched Romania, care luptă pentru a transforma viețile copiilor și a mamelor singure, aflați în situații de dificultate, oferindu-le sprijin emoțional, material și educațional. La Cloud No.9 Pop-up Store, cumpărând o bijuterie Touched Collection, ajuți un copil să aibă sărbători mai frumoase.
Cloud No.9 Pop-up Store este un eveniment recomandat şi susţinut de Dana Rogoz. Intrarea este liberă!".

Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina lor de facebook aici.


Eu am să merg cu siguranță (asta dacă nu trebuie să plec în altă parte). Voi mergeți? Poate ne vedem pe acolo :)

0 comments