Cum a fost la Atelierul "Designer pentru o zi"


Sâmbătă am mers la Atelierul "Designer pentru o zi", organizat de către Institutului de Modă "Salomeia Truta". Fiți pregătite/ți pentru foarte multe poze :D
Totul a fost foarte bine organizat și mă bucur că mi-am petrecut ziua într-un mod atât de frumos și creativ. Când faci ceva ce-ți place și o faci cu bucurie și pasiune, timpul trece atât de repede și de plăcut, că nici nu realizezi. 

Dacă nu ați reușit să ajungeți la acest curs, am o veste bună pentru voi: se va mai organiza o a II-a ediție pe 8 Martie (voi reveni cu detalii mai aproape de această dată).

Înainte să vă spun ce am făcut, mai exact, la acest atelier, vreau să împărtășesc cu voi o altă minunată întâmplare. M-am întâlnit la Atelier cu bloggerița Andreea, de pe blogul AndreeaDesign. Ne cunoșteam doar online, de pe blogosferă și a fost o surpriză plăcută să ne vedem cu adevărat. Vă mărturisesc că e și mai frumoasă și drăguță în realitate. <3 


Am ajuns pe la ora 9 și un pic dimineața la locație, împreună cu o prietenă și sora mea.

 

La ora 10 am început cursul. Am fost 45 de participanți, împărțiți în 3 săli. S-a început cu prezentarea programei, după care am învățat și practicat pe hârtie cum să desenem siluete. 
După ce am exersat pe câteva foi, ni s-au prezentat elemente de limbaj plastic: punctul, linia, forma și am desenat piese de îmbrăcăminte.


De asemenea, ne-au fost prezentate 2 mașini de cusut de către Cusut Și Brodat.

 

La final, am realizat un tipar în miniatură pentru o fustă evazată cu trenă, cordon și fermoar ascuns.


 Acuma vă las să vedeți câteva poze cu desene realizate de cursanții cursului de design.
A fost o zi frumoasă, am învățat lucruri noi, toți s-au purtat cu respect și amabilitate, ne-au arătat, explicat și ajutat când am avut nevoie.

Dacă doriți să vă înscrieți la cursuri de design sau croitorie, recomand să vă uitați la cele de la Institutul de Moda Salomeia Truta. Găsiți mai multe informații pe pagina lor de facebook aici și pe site-ul lor aici.

De-abia aștept să merg și la următoarea ediție.

2 comentarii

 1. Hey!! Mersi frumos pentru descriere. Si tu esti foarte frumoasa in realitate si ma bucur ca ne-am cunoscut! :)
  Draguta si rochita desenata de tine. Sper sa ne intalnim si la cursul din 8 martie. :)
  Te pupic!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :) Mulțumesc scumpa, și eu sper să ne revedem, eu am să vin sigur la următorul curs. Pup! :* :*

   Ștergere