Happiness is a journey, not a destination"Fericirea e o călătorie, nu o destinație" - posibil să mai fi auzit vorba aceasta, dar este foarte adevărată. De foarte multe ori așteptăm momentul perfect, așteptăm să se întâmple ceva anume ca să fim fericiți, când de fapt trebuie să ne bucurăm de drum, de fiecare zi și clipă trăită.
Viitorul este imprevizibil, nu știm niciodată ce se va întâmpla peste 1 secundă, o lună, 5 ani...dar așa e viața, nu ne este dat să știm. Este bine să visăm, să ne dorim, dar să nu ne focusăm atât de tare pe niște lucruri încât să uităm altele mai importante...și cele mai importante aspecte în viață sunt de fapt acele momentele mici, peste care de multe ori trecem neobservându-le: o vorbă dăruită sau primită cu iubire, o faptă făcută din bunătate, o îmbrățișare, o privire, o atingere, timpul petrecut cu cineva drag, o mâncare gătită împreună cu iubitul sau mama..

Numai tu poți schimba viitorul tău, prin alegerile făcute astăzi, de aceea alege să trăiești frumos și să faci ceea ce te face fericit/ă. Fericirea nu e ceva la care să visăm și să ne imaginăm cât de fericite/ți o să fim când o să se întâmple nu știu ce anume. Dacă azi ești bucuros și mulțumit de alegerile făcute, ai să fii bucuros și în viitor.


Cu toții visăm la o lume ideală, dar până acolo hai să învățăm să ne bucurăm și să apreciem ce avem azi, poate mâine nu o să mai putem.

Într-o lume ideală a mea, aș putea trăi din blogging, m-aș căsători cu sufletul pereche, aș avea 2 copii și mi-aș lua un câine alb pufos și o pisică neagră. Aș călători să văd toată lumea aceasta și mi-aș lua o casă la munte. Aș avea bucătăria plină de legume și fructe și un dressing mare cu multe rochii și pantofi. Aș fi înconjurată numai de oameni buni și nu aș mai fi nevoită să aud cuvinte urâte și înjurături. Nu am de unde să știu dacă lucrurile acestea o să se întâmple, poate da, poate nu. Dar indiferent de ce o să fie, vreau să apreciez ce am acum, în prezent, fără să amân lucruri pentru că "știi mai e și mâine o zi"...nu nu să facem ceea ce ne dorim astăzi, nu mâine, nu peste o săptămână.
 
Dacă te întrebi care e scopul acestei postări, vreau doar să spun să începi să faci ceea ce vrei să faci și fă-o acum, nu aștepta până mâine pentru că mâine ar putea să nu mai existe. Bucură-te de persoanele dragi, apreciază-le gesturile, oricât de mici ar fi ele. Chiar dacă ți-e frică de eșec, chiar dacă nu o să ți îndeplinească toate visele, îndrăznește să visezi în continuare și fă lucruri care te fac pe tine să te simți bine, încearcă să ajungi acolo unde îți dorești, indiferent de ce înseamnă pentru tine asta.Care sunt visele și țelurile tale în viață?

0 comentarii