REVIEW: Mască de păr Happy

După cum ați observat deja din titlu, astăzi am să vă vorbesc despre o nouă mască de păr de la Happy.Mereu sunt în căutare de produse noi pentru îngrijirea părului, de aceea acum 1 lună de zile a fost binevenit să primesc spre testare un produs interesant: mască de păr Happy de pe magazinul online Triodeluxe.

Ați comandat ceva de pe acest magazin sau ați auzit de el? Dacă vreți să aflați mai multe informații, intrați aici.

În primul rând trebuie să spun că această mască a fost special creată pentru toate tipurile de păr, are o cantitate de 250 ml și un preț de 25 lei.

Descrierea oficială: "Mască de păr profesională, catifelează și descălcește părul, lăsându-l ușor de pieptănat. Dă strălucire părului. Pentru orice tip de păr. Mod de utilizare: Masați ușor părul umed după spălare. Clătiți cu apă."

Îngrediente: "Aqua, Cetyl Alcohol, Hydroxyethyl Cellulose, Propylene Glycol, Stearalkonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Cocamidopropylamine Oxide, Parfum, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, C.I. 19140, C.I. 42090."


Părerea mea:
Are un miros plăcut și subtil de plante, ceea ce îmi place, pentru mine fiind foarte important mirosul. Produsul are culoarea verde deschis și o consistență interesantă...dacă atunci când vă gândiți la o mască de păr, vă vine în minte o consistență cremoasă și groasă, ei bine masca de păr de la Happy arată și se simte ca un gel. E prima oară când încerc un asemenea produs și pot spune că îmi place. Nu încarcă părul, nu îl îngrașă, îl lasă moale iar acesta este mai ușor de descălcit și pieptănat.
Recunosc că la început nu am știut dacă acest gen de mască o să se potrivească cu tipul meu de păr, mă gândeam că nu o să fie destul de hidratantă dar ce mi se pare foarte interesant e că de fapt hidratează chiar foarte bine, chiar dacă are consistența unui gel.

Cum o aplic: La fiecare spălare, pe părul ud, aplic masca pe toată lungimea părului (nu și pe scalp), insistând mai mult pe vârfuri și o las să acționeze 5 minute. După ce trec minutele, clătesc bine cu apă și folosesc un pieptăn cu dinți rari pentru a descălci părul...și datorită acestui produs, părul se descălcește foarte ușor și îl pieptăn fără să mi se rupă multe fire de păr. Părul nu rămâne uleios sau cu senzație de nespălat bine iar după ce se usucă, are un miros de proaspăt și curat.


 Ce îmi place:
  • gramajul foarte mare de 250 ml
  • ambalajul de tip tub este simplu de folosit iar produsul iese foarte ușor, fără să mă chinui
  • mirosul de plante și faptul că nu miroase puternic
  • este destinat tuturor tipurilor de păr
  • ajută părul la descălcirea acestuia
  • prețul accesibil
  • lasă părul moale și cu o senzație plăcută

În mare, sunt mulțumită de această mască de păr, nu am de zis nimic rău despre ea înafara faptului că nu conține îngrediente naturale, și am s-o folosesc în continuare.

Dacă vi se pare și vouă un produs interesant, care merită încercat, îl puteți comanda de pe magazinul Triodeluxe aici.


                                              ♥

0 comentarii