TAG - Beauty Blogger ResolutionAm tot văzut acest Tag pe multe bloguri și, într-un final, m-am decis să-l fac și eu. E chiar interesant.

1. Care e postarea de care sunt cea mai mândră în 2013?
Sunt mai multe postări de care sunt mândră, în general sunt foarte mândră de blogul meu dar aleg această postare, în care vă arăt ținuta zilei. O altă postare ar fi aceasta , în care vorbesc despre hidratarea corectă a tenului.
   
2. Care este postarea de care sunt mai puțin mai puțin mândră în 2013?
Hm, sinceră să fiu, cum am spus și mai sus, sunt mândră de absolut toate postările, deoarece dacă nu-mi place într-o zi cum am scris nu postez. Fiecare articol l-am scris din inimă.


3. Cum pot deveni un blogger de beauty mai bun?
Ca să fii un blogger de beauty cât mai bun, depinde de foarte multe aspecte. Pentru mine, cel mai important aspect este postarea regulată, ceea ce uneori este este mai dificil dacă ai și alte lucruri de făcut. La acest aspect vreau să mai lucrez în 2014, de aceea mi-am propus ca 6 luni din an să postez absolut în fiecare zi, adică în lunile februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie o să puteți citi pe blog câte un articol în fiecare zi iar în fiecare din celelalte 6 luni să scriu câte minim 15 articole. Un alt aspect este calitatea fotografiilor și sper ca anul acesta să reușesc să-mi achiziționez un aparat mai performant.


4. Unde simt că nu pot avansa?
Am încercat de multe ori să fac poze cu machiaje pe care le port dar niciodată nu iese bine și m-am lăsat păgubașă. Mi-ar plăcea să vă pot arăta cum mă machiez eu zilnic sau când ies în oraș dar din păcate, nu pot avansa oricât încerc.


5. Câtă pasiune pun în blogul meu?
Enorm de multă pasiune! Dacă nu făceam totul cu pasiune, acest blog nu ar mai exista și nu aș mai avea de ce să mai scriu. Pe lângă pasiune, îți trebuie mult timp, foarte multă inspirație și organizare. Iubesc ceea ce fac și asta e cel mai important.


6. Ce lecții am învățat din blogging?
Din blogging am învățat să nu mă afecteze ceea ce spun alte persoane despre mine, să fiu mult mai organizată și să-mi împart timpul așa fel încât să pot face mai multe treburi.


7. Când am fost cea mai creativă/inspirată?
Sunt cea mai creativă dimineața devreme sau seara târziu și când sunt singură. Dacă aud zgomot în jurul meu sau muzică nu mă mai pot concentra.


8. Ce proiecte am dus la final?
Am realizat și dus la final cu succes câteva concursuri și alte proiecte ce țin de blog dar nu am participat la nicun proiect colectiv sau ceva de genul.


9. Cum/De ce am procrastinat?
În principiu din cauza timpului pe care nu l-am gestionat cum trebuia iar de câteva ori din cauza unor alte aspecte mai neplăcute din viață care pur și simplu te fac să nu mai ai chef să realizezi nimic, îți pierzi și inspirația.


10. Cum pot să îmi restructurez timpul?
Dacă mă trezesc dimineața, foarte devreme, pe la 6:00-7:00, am timp și energie să rezolv foarte multe lucruri. De obicei atunci fac toate pozele, le descarc, le editez iar pe unele le păstrez până hotărâsc să scriu. Iar în zilele când am timp și multă inspirație, scriu mai multe articole odată și le programez să se posteze singure.


11. Am permis fricii de eșec sa ia controlul asupra acțiunilor mele?
Nu, și nici nu am de gând să permit!


12. Care sunt obiceiurile la care trebuie sa renunt?
Amânarea, adică să aleg să fac altceva mai puțin important în locul scrisului pe blog și faptul că mă las prea afectată de ceea ce se întâmplă în jurul meu, în viața mea personală, fapt care duce la pierderea chefului și a inspirației.13. Care sunt obiceiurile pe care trebuie să încerc să le practic?
Să mă mișc mai repede haha mda pentru că îmi place să fac poze, să modific poze și să scriu, uneori stau prea mult timp ca să duc la bun sfârșit o postare...uneori chiar mai multe zile și trebuie să fac ceva în privința asta :)
De asemenea, îmi doresc să încep să realizez clipuri pe youtube. Îmi doresc de foarte mulți ani dar îmi este cam frică de reacțiile celorlalți și de faptul că nu o să pot face. Dar într-o zi trebuie să-mi iau "inima-n dinți" și să nu-mi pese de nimic altceva decât să fac ceea ce-mi doresc cu adevărat.


V-a plăcut acest TAG?
Dacă aveți blog, îl puteți prelua și voi :)


 

0 comments