Out Of Africa Moodboard


Joia trecută, pe 3o Ianuarie, am avut de prezentat la cursul de Stlism și Tendințe în Modă de la Dalles Go, un moodboard pe o anumită temă.Temele s-au ales cu o săptămână în urmă, trăgând la sorț câte un bilețel. Astfel, mie mi-a căzut "Out Of Africa" :) orice mi-ar fi căzut aș fi fost bucuroasă și aș fi lucrat cu plăcere dar trebuie să recunosc că am fost foarte încântată că tema era Africa. Mereu am fost curioasă de această parte a lumii, în special de Africa de Sud.


Moodboard -ul este un tip de colaj care poate consta din imagini, text și mostre de obiecte într-o compoziție a unei anumite stări. Un moodboard nu se limitează la aspectul vizual, ci servește ca un instrument vizual pentru a transmite rapid altor persoane ceea ce simte, în mare, designerul prin ceea ce dorește să realizeze.

Deși am făcut multe moodboard-uri online, în Photoshop, a fost pentru prima dată când am relizat un moodboard pe carton și vă spun că este mult mai interesant, relaxant  și mai de impact să-l realizezi așa offline și aș mai repeta experiența. 

 

Cursul de Stilism și Tendințe în Modă este un curs în care am învățat foarte multe lucruri de la profesoara noastră Irina Markovits și îl recomand tuturor care sunt pasionați de modă și stil. 
Dacă doriți mai multe informații intrați pe site-ul Dalles Go aici sau pe pagina de facebook aici.

6 comentarii