REVIEW: Gel de duș cu vanilie și cocos de la Happy

Împreună cu masca de păr de la Happy - review aici - am testat și gelul de duș cu cocos și vanilie, tot de la marca Happy. După ce l-am testat destul de mult timp, mi-am făcut o părere despre el și vreau s-o împărtășesc cu voi în această postare.

Gelul îl puteți găsi pe magazinul online Triodeluxe aici, costă 20 de Ron și are o cantitate de 400 ml. Pentru cât de mare este, prețul este foarte ok

Descrierea oficială: "Gel de duș profesional cu agenți de hidratare, formula sa asigură prospețimea și igiena de care are nevoie pielea dumneavoastră. Conține un parfum delicat de cocos și vanilie, fresh. Fcae pielea moale la atingere."
Gel de dus profesional cu agenti de hidratare, formula sa asigura prospetimea si igiena de care are nevoie pielea dumneavoastra. Contine un parfum delicat de cocos si vanilie, fresh. Testat Dermatologic. - See more at: http://www.triodeluxe.ro/ro/igiena-corporala/gel-dus-cocos-si-vanilie.html#sthash.lrQtIvoX.dpuf
Gel de dus profesional cu agenti de hidratare, formula sa asigura prospetimea si igiena de care are nevoie pielea dumneavoastra. Contine un parfum delicat de cocos si vanilie, fresh. Testat Dermatologic. - See more at: http://www.triodeluxe.ro/ro/igiena-corporala/gel-dus-cocos-si-vanilie.html#sthash.lrQtIvoX.dpuf"

Îngrediente: "Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocoglucoside Acid, Imidazolidinyl Urea, Oxide, Parfum, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, C.I. 19140, C.I. 17200."


Părerea mea: L-am ales pe cel cu vanilie și cocos pentru că ador mirosul de cocos în produse de îngrijire. Mirosul nu este foarte puternic, ceea ce îmi place, exact cum trebuie: delicat și fresh. Ambalajul este drăguț și clasic, capacul se deschide și se închide ușor, nu este nevoie să-mi rup vreo unghie ca să-l pot deschide :)) (da, mi s-a mai întâmplat la alte produse). Cel mai mult îmi place cât de mare este, un astfel de produs te ajunge să-l folosești foarte mult timp și nu trebuie să dai bani mulți.  Lichidul este transparent și în timpul dușului/băii face foarte multă spumă. Vă întrebați dacă mirosul persistă după duș/baie? Da, pielea va mirosi discret a cocos și vanilie în jur de 2 ore, de obicei îl folosesc seara înainte de somn și adorm cu miros de cocos ceea ce este minunat...dar atunci când l-am folosit ziua am observat că mirosul ținea cam 1-2 ore.

Gel de dus profesional cu agenti de hidratare, formula sa asigura prospetimea si igiena de care are nevoie pielea dumneavoastra. Contine un parfum delicat de cocos si vanilie, fresh. Testat Dermatologic. - See more at: http://www.triodeluxe.ro/ro/igiena-corporala/gel-dus-cocos-si-vanilie.html#sthash.lrQtIvoX.dpuf
Pentru că am pielea foarte sensibilă și foarte multe produse care nu sunt 100% naturale mă irită într-o mai mare sau mai mică măsură, am ales să folosesc gelul de duș mai mult pentru a mă epila și este foarte ok, în această privință nu am nicio problemă. Este foarte bun pentru acest scop deoarece este hidratant, semi dens, face multă spumă iar lama de ras alunecă foarte ușor pe el, fără să se zgârie pielea.

Dacă nu aveți probleme cu pielea, acest produs este minunat, la un preț mic și merită să încercați produse din gama Happy Care.

Dacă nu vă place mirosul de cocos sau vanilie, mai puteți să alegeți din variantele cu: fructe de pădure sau fructe tropicale. :)


Vreau să mulțumesc echipei Triodeluxe pentru colaborarea plăcută.


                                                                      ♥

0 comments