Reduceri în magazinele DM


Postarea bloggăriței Lorena m-a inspirat și pe mine să vă arăt ce reduceri de la DM mă tentează în perioada lunii Martie. Reducerile vor fi valabile până la data de 18 Martie.


De obicei, când magazinele DM au reduceri sunt reduceri chiar foarte bune și merită să vă achiziționați atunci dacă sunt produse pe care le doriți foarte mult dar ați amânat din cauza prețurilor.

Produsele pe care eu mi le doresc sunt și cred că merită să fie luate acum de la reducere sunt:

1. Fard de obraz "Lasting finish" de la Rimmel - înainte: 29.99 lei, preț redus: 14.99 lei
Am mai folosit un fard de obraz de la Rimmel, este foarte bun și de câteva săptămâni mă gândeam să-mi cumpăr altul, așa că reducerea aceasta a venit la fix.

2. Ruj "Color Whisper" de la Maybelline - înainte: 34.99 lei, preț redus: 19.99 lei
Arată bine și rujurile de la Mybelline pe care le-am încercat eu au fost mereu foarte bune


3. Ruj "Shine Sensational" de la Maybelline - înainte: 34.99 lei, preț redus: 19.99 lei
Ador rujul acesta, am deja 2 nuanțe și mi-ar plăcea să îmi mai achiziționez încă unul, mai ales că e redus cu 15 lei, ceea ce eu zic că e foarte bine. 


4.  Set complet epilare de la Depilet - înainte: 125 lei, preț redus: 84.99 lei
Se merită să investiți într-un astfel de set pentru că este o metodă foarte eficientă de a te epila și merită toți banii iar la reducere economisiți 40.01 lei.5. Ulei de argan presat la rece, cantitate 100 ml - înainte: 28.99 lei, preț redus: 19.99 lei
Uleiul de argan este, de obicei, scump și este o ocazie foarte bună să mi-l achiziționez la doar 19.99 lei.


 6. Cremă CC + Cadou: Șervețele demachinate de la Elmiplant - preț: 14.99 lei. Mi separe o ofertă foarte bună, numai că eu nu folosesc șervețele demachinate dar dacă voi folosiți e o ofrtă bună pentru voi. Eu de mult vreau să încerc această cremă CC și cred că într-un final am s-o cumpăr iar șervețelele am să le dau unei cunoștințe sau le ofer într-un concurs pe blog..vedem :)Pentru a vedea toate ofertele din magazinul DM , vizualizați catalogul online aici
Vouă ce "vă face cu ochiul"? :D

4 comentarii

  1. Setul de epilat il am si eu de vreo 2 ani aproape si este foarte bun, te scuteste de mutli bani si timp la saloane si este super practic. Eu mi-am luat de la DM doua perechi de gene false din par natural reduse de la 19,9 la 9,9 lei parca :). Deja am folosit una dintre ele si am fost foarte multumita de rezultat.
    Miha

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey, ce ma bucur ca m-ai mentionat in postare:D. Te pup!

    RăspundețiȘtergere