Currently loving #2: Produsele Himalaya


Cred că știți și voi cum e atunci când descoperiți un anumit brand și ajungeți să vă placă atât de mult produsele lor încât devin indispensabile în rutina zilnică de îngrijire. Așa mi s-a întâmplat mie cu Himalaya.

După cum am mai menționat de nenumărate ori pe blog, iubesc brandul Himalaya, am încercat, în ultima perioadă, destul de multe produse de la ei și nu m-au dezamăgit deloc până acum.
Deoarece am pielea foarte foarte sensibilă, mă irit ușor de la multe produse de îngrijire și trebuie să fiu atentă la ce fel de produse folosesc. 

Preferatele mele sunt Gelul purificator de curățare cu extract de neem - pe care îl folosesc zilnic și pur și simplu îl ador. Chiar dacă nu am tenul gras, ci unul foarte uscat și sensibil, acest gel îmi priește, îmi curăță foarte bine tenul, fără să îl usuce. De când l-am descoperit îmi place parcă pe zi ce trece tot mai mult (puteți vedea rutina mea de îngrijire a tenului AICI).

Un alt produs indispensabil în rutina mea zilnică este Balsamul hrănitor pentru buze, pe care înainte îl foloseam când aveam nevoie de hidratare, dar recent îl folosesc seara, înainte de somn, și dimineața am buzele foarte moi și hidratate. (l-am menționat la 5 balsamuri de buze favorite).


Niciodată nu mă pot limita să iau doar un singur produs de la ei, dacă aș putea, mi-aș cumpăra toate produsele, mereu îmi este greu să mă decid ce vreau să mai încerc, dar de câteva zile, am tot văzut pe site-ul lor Exfoliantul delicat pentru față cu nucă care mi-a stârnit mai mult interesul.


De ce mi-l doresc? În primul rând pentru că are NUCĂ!!! (îmi place orice e cu nucă :D), are MĂR (din nou, îmi plac foarte mult merele să le și mănânc dar și în produsele de îngrijire) și pentru că este un exfoliant DELICAT - ceea ce îmi trebuie mie, având tenul extrem de sensibil.
Deoarece pe lângă sensibil, tenul meu este și foarte uscat, are nevoie de un produs cu granule mici, care să îndepărteze impuritățile și celulele moarte dar în același timp să-l lase hidratat și moale...și asta sper că nuca va face. 
Cum în perioada rece nu folosesc astfel de produse, sunt în căutare de câteva săptămâni (de când a început să se mai încălzească) de un exfoliant bun și sunt sigură că acesta mă va ajuta mult în păstrarea unui ten curat și sănătos.
Personal, nu folosesc exfoliante pentru față iarna pentru a nu usca tenul prea tare și în restul anului numai o dată sau de 2 ori pe săptămână, împreună cu o perie din silicon, pentru a îndepărta eficient, dar nu dur, pielea moartă.Voi folosiți produse Himalaya? Care este produsul preferat? Dacă nu folosiți, ce ați vrea să încercați?

 

1 comments

  1. Chiar mi-a atras atentia un set de la ei zilele astea cu scrub de fata si crema de fata. Sunt foarte bune :)

    RăspundețiȘtergere