Noul brand de machiaj "The ONE" de la Oriflame


Am intrat ieri pe blogul Special Koko și am văzut o știre foarte interesantă, de care sunt entuziasmată: o campanie de la Oriflame, unde bloggerii pot testa cel mai nou brand de machiaj "The ONE" și pot intra în cea mai mare comunitate internațională de bloggeri “The ONE Collective”.

De ce îmi doresc să primesc noul brand de machiaj de la Oriflame? Pentru că Oriflame a fost printre primele companii de produse cosmetice care mi-a stârnit curiozitatea pentru tot ce înseamnă machiaj și îngrijire, pentru că m-a făcut să îmi rămână întipărite în minte anumite produse, mirosuri, pe care le asociez mereu cu diferite momente din viață, pentru că mereu ne-a surprins cu produse noi și interesante dar mai ales pentru că acum, mai mult ca oricând, noile produse din brand-ul "The ONE" sunt frumoase, inovative, chiar au ceva aparte și îmi stârnesc extrem de mult curiozitatea de a le încerca și a vedea dacă chiar funcționează.

Noul brand, al cărei ambasador în România este Andreea Raicu, conține 3 game: "Frumusețe de zi cu zi", "Mega impact" și "Ultra rezistență", în care fiecare dintre noi ne putem regăsi în cel puțin una, indiferent că preferi machiajul simplu, pe care îl poți purta zi de zi, sau îți place să fii în centrul atenției și să experimentezi mai mult cu machiajul creând look-uri deosebite sau ești foarte ocupată și îți dorești produse care rezistă întreaga zi.


Pentru că sunt foarte pasionată și de modă, am făcut mai jos și 3 colaje, cu produse din cele 3 game, dar și cu alte produse / accesorii de la Oriflame și cu idei de ținute, pe care eu le-aș purta.

 
 

Personal, cel mai mult abia aștept să încerc produsele din gama "Ultra rezistență", pentru că mai mult decât orice alt aspect, sunt interesată ca produsele să reziste întreaga zi. De multe ori mi se întâmplă să mă dau azi cu ojă și mâine să mi se jupească, nu am timp mereu să-mi reaplic rujul și nimănui nu-i place să se facă neagră la ochi din cauza tușului sau rimelului, și de aceea această noutate de la Oriflame este binevenită și astfel de produse o să ne ajute pe foarte multe dintre noi. De asemenea, mă tentează și superbele farduri creme, mai ales că în ultima perioadă am început să folosesc cât mai des astfel de produse.

Puteți vedea și clipul oficial de prezentare a brandului "The ONE":
de a testa cel mai nou brand de machiaj – The ONE by Oriflame.  - See more at: http://www.special-koko.com/2014/04/be-part-of-one-collective.html#sthash.CT1A1xJJ.dpuf
de a testa cel mai nou brand de machiaj – The ONE by Oriflame.  - See more at: http://www.special-koko.com/2014/04/be-part-of-one-collective.html#sthash.CT1A1xJJ.dpuf

  

0 comments