Review: Ulei de masaj anticelulită cu migdale și portocală de la Gerocossen


Așa cum v-am spus și în postarea aceasta, am primit pentru testare de la Gerocossen 2 produse iar astăzi a venit timpul să împărtășesc cu voi părerea mea despre cel de-al doilea: Uleiul de masaj anticelulitic.

Dacă doriți să citiți review-ul primului produs "Lapte de corp cu ulei de argan", o puteți face aici

Testarea uleiului de masaj mi-a luat mai mult timp pentru că un astfel de produs trebuie folosit un timp mai îndelungat, pentru a vedea diferențe.

Descriere oficială: "Special conceput pentru masajul corporal anticelulitic, acest ulei stimulează circulația sângelui,  ajută la drenarea lichidelor acumulate și pregătește pielea pentru aplicarea produselor anticelulitice. Datorită încălzirii pielii la nivel local, acțiunea produselor anticelulitice specifice este intensificată.

Îngrediente: Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Daucus Carota Oil, Limonene, Linalool

După cum se poate vedea, are puține îngrediente, ceea ce este, întotdeauna, un lucru bun.Cum îl folosesc: Îl aplic după fiecare duș sau baie, de 5 zile/săptămână, prin masaj circular pe coapse și pe abdomen. Cum am menționat și mai sus, trebuie folosit regulat și mult timp pentru a-și face efectul, dar e bine să luăm și mici pauze, de aceea 2 zile/săptămână folosesc doar laptele de corp cu argan.

Beneficii:  
Uleiul de portocală este foarte bun, deoarece conține multă vitamina C, care este benefică pentru producerea prin procese naturale a colagenului. Mai mult, îmbunătățește elasticitatea și hidratarea pielii. Uleiul de migdale hrănește pielea, lăsând-o moale și foarte catifelată.

Un alt aspect pe care l-am observat este că acționează și asupra capilarelor sparte. Celulită nu am prea multă, doar foarte puțină în zona coapselor și în privință asta n-am observat schimbări majore, adică nu a dispărut (și nici nu cred că există un produs pe care să-l folosești și să dispară în totalitate celulita) dar pielea arată, cu aiguranță, mai bine și mai sănătoasă după ce folosesc uleiul. 

Are un miros subtil de portocale - îmi place că nu miroase prea puternic, pentru că recunosc că nu îmi place mirosul de citrice, aș fi preferat să miroase mai mult a migdale, dar din păcate, eu nu simt că miroase deloc a migdale.
 Uleiul intră foarte repede în piele, mai ales dacă faci și masaj, și nu pătează hainele

Un mare atu o are pombița - stop open - datorită ei poți folosi uleiul foarte ușor, fără să te murdărești sau să dai pe jos, îl poți lua cu tine în bagaj fără să-ți faci griji că o să curgă și este mult mai igienic.


Să aplici doar ulei nu este de ajuns, ci este foarte important să faci și masaj. Îți poți face masaj și singură, acasă, măcar de 2 ori pe săptămână. Folosește mișcări circulare și masează încet, fără să pui mare presiune, că astfel s-ar putea să apară vănătăi și să-ți spargi vase capilare. Un masaj pe care îl fac eu este să strâng pielea între degete, țin 5 secunde după care eliberez și tot așa de jos în sus, pentru a pune în circulație sângele.

În concluzie, recomand acest ulei, până acum am văzut numai rezultate pozitive și chiar mi-a îmbunătățit aspectul pielii de pe coapse (mai ales) și abdomen, nu costă mult (doar 20 de lei), nu m-a iritat și nu mi-a provocat niciun fel de alergie, ceea ce este un mare plus. Singurul lucru pe care l-aș schimba e să miroase mai mult a migdale decât de portocale, dar dacă vouă vă plac citricele, atunci e perfect.
Îl puteți achiziționa de aici

Pe site-ul celor de la Gerocosen găsiți multe alte uleiuri pentru corp. Următorul ulei pe care vreau să-l încerc este uleiul de masaj nutritiv cu argan

Vă plac produsele celor de la Gerocossen? Eu le iubesc, mai ales că sunt românești și conțin multe îngrediente naturale! :) 


0 comments