Blog every day in June Challenge


Ro: Am decis să încerc ceva un pic diferit pentru luna Iunie, o provocare pentru blog: să postez în fiecare zi, timp de 30 de zile.

Eng:  So I decided to try something a little different for the month of June, a blog challenge: to post everyday for 30 days.

Având în vedere că în ultima perioadă nu am postat pe blog atât de mult cât mi-aș fi dorit, m-am gândit să mă revanșez cu o provocare de a posta în fiecare zi în luna Iunie.

Voi încerca cât pot de mult pentru a menține angajamentul. Cred că am mai scris în fiecare zi într-o lună înainte, astfel încât aceasta nu ar fi fost o adevarată provocare pentru mine, dar ținând cont că, momentan, nu sunt într-o perioadă prea bună din viața mea, este o provocare mare. Sper ca vointa mea să fie mai puternică decât toate supărările și să-mi gestionez timpul cum trebuie.
Așa că, de mâine inainte, timp de 30 de zile, în cursul lunii Iunie, așteptați-vă la câte un post în fiecare zi pe blogul ShineInsideOut.  

Dacă aveți idei despre ce aș putea să scriu, vă rog să-mi lăsați sugestii la comentarii.
..............................................................................................................

Because in the last time I didn't posted on the blog as much as I would have liked, I thought to make up a challenge to post every day in June.

I will try as much as possible to keep the commitment. I think I wrote every day in a month before, so normally it was not a really challenge for me, but taking into account that currently I am not in a good time in my life, is a big challenge. I hope that my will is stronger than all the sorrows and manage my time properly.
So from tomorrow expect to see on the ShineInsideOut blog a post every single day.

If you have ideas about what I could write, please leave me suggestions in the
comments.

0 comments