Restaurantul City Grill - review


În postarea de astăzi am să vă vorbesc despre un local care mie îmi place mult: Restarantul City Grill. Știu că apreciați acest gen de postări și am să încerc să realizez cât mai multe.


City Grill are 4 locații în București, în zonele Lipscani, Primăverii, Covaci și Floreasca. Cel la care mă duc eu mereu este cel de pe Strada Lipscani, Nr.12

De ce îmi place: 

În primul rând locația este foarte bună, în centrul Bucureștiului, design-ul și decorul restaurantului sunt foarte drăguțe, mai ales, ideea cu becuri umplute cu flori atârnate la geam este genială, se vede foarte interesant. Lustrele sunt drăguțe, de asemenea, și se potrivesc cu florile galbene și cu întregul decor.

De obicei, când merg la acest restaurant îmi iau supă cremă de legume cu crutoane și e foarte bună iar ca desert budincă de curmale pe care o ador pur și simplu, este cea mai bună prăjitură pe care am mâncat-o vreodată și vreau să încerc să fac și eu acasă.
Dacă n-ați mai fost niciodată la City Grill, vă recomand dacă mergeți să încercați prima dată budinca de curmale, o să vă placă cu siguranță, e delicioasă!

Încă un plus este că poți vedea cum arată și cum se taie din pâine, care este chiar foarte bună, la gust este ca o pâine făcută în casă.

Cei de la City Grill mai afirmă că toate rețetele sunt realizate 100% din îngrediente organice.

Ce nu mi-a plăcut:

În ultima perioadă n-am mai avut probleme dar de 2 ori, acum câteva luni, am avut niște experiențe neplăcute cu chelnerii, care se mișcau foarte greu, îți aduceau mâncarea după 2 ore și nota de plată după o oră după ce ai cerut-o și, pedeasupra, mai greșeau și comanda. Nu știu ce a fost în acea perioadă, dar toți chelnerii parcă erau de pe altă planetă, foarte aiuriți.
Cred că managerii și-au dat și ei seama că ceva nu e în ordine și au făcut schimbări că în ultimul timp am avut parte numai de chelneri și chelnerițe foarte foarte drăguți/e.

În mare, este un local drăguț și spațios pentru întâlniri cu prietenii, cu iubitul sau chiar pentru întâlniri de afaceri.
 
Dacă doriți să aflați mai multe noutăți, puteți descărca ziare online de AICI.0 comments