Plăcerea de a mânca sănătos cu Gerble


De 2 săptămâni încoace, atunci când vreau ceva bun, înafară de fructe, apelez la biscuiții Gerble, produși din făinuri integrale, netratate chimic în timpul stocării, fără coloranți sau conservanți, cu conținut redus de zahăr, sare și grăsimi.
Gerble este marcă cu tradiție de peste 30 de ani în Franța și a fost recent votată de franțuzoaice  drept marcă preferată de dietetice.

Te-ai întrebat vreodată de ce franșuzoaicelr nu se îngrașă? Răspunsul se regăsește în legătura strânsă dintre francezi - mâncare - plăcere și alegerea  constantă a calității, autenticității și varietății în detrimentul cantității.


Am încercat 5 tipuri de biscuiți:
 • Biscuiți Muesli-Fructoză, 290g
 • Biscuiți Omega 3 Castane-In, 200g
 • Biscuiți Soia-Smochine, 270g
 • Biscuiți Tărâțe-Ovăz, 144g
 • Biscuiți Miere-Susan, 200g
Îmi place că toți biscuiții sunt împachetați în pachețele a câte 5 bucăți, astfel sunt foarte ușor să-i iau la birou sau să-i țin în geantă, la îndemână, pentru momentele când mi se face foame.
Preferații mei sunt cei cu castane și in, sunt delicioși. De asemenea îmi mai plac mult și cei cu miere și susan (ador susanul).


Produsele Gerble pot fi găsite în supermarketuri, magazine naturiste, dar și online la magazinul Nuritiva.


1 comments

 1. My compliments for your blog and pictures included,I invite you in my photoblog "photosphera" and "flash curiosity news".

  CLICK PHOTOSPHERA

  CLICK FLASH CURIOSITY NEWS

  Greetings from Italy

  RăspundețiȘtergere