Sensibio Tolerance Plus+ de la Bioderma - Intoleranța sub control!
Pe 28 Mai am fost invitată la un eveniment realizat de Bioderma, în care ni s-a prezentat o nouă inovație: Sensibio Tolerance Plus+Iubesc Bioderma, este una dintre firmele mele preferate și niciun produs de la ei nu m-a dezamăgit. Când am auzit de noua cremă Sensibio Tolerance Plus+, am fost sigură că o să ne înțelegem foarte bine.
 
Pentru ce tip de ten se recomandă această cremă ?

Dacă tenul tău este sensibil, intolerant sau alergic și reacționează imediat la tot felul de stimuli și simți un disconfort cutanat permanent, este imposibil să îți găsești crema potrivită pentru că pielea ta nu suportă nimic, se inflamează imediat, te strânge, te înțeapă și simți o căldură locală îngrozitoare.

Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat Sensibio Tolerance Plus+, singurul tratament care, grație brevetului Neurocontrolâ, blochează originea intoleranței cutanate.
Folosit regulat, în fiecare zi, pielea își va recăpăta confortul, elasticitatea și suplețea. 

 Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat și minuna Soluție Micelară, pe care eu o ador și este produsul indispensabil din rutina mea de îngrijire a tenului.

Cum acționează Sensibio Tolerance Plus+ asupra pielii tale?

·         Calmează imediat

·         Inhibă senzația de disconfort

·         Reface bariera cutanată

·         Îmbunătățește calitatea vieții


Beneficii:

·         are acțiune calmantă IMEDIATĂ, reduce senzația de înțepătură cu 98% după doar 15 minute de la aplicare.

·         și acțiune preventivă:  întărește rezisteța pielii, reducând cu 62% reactivitatea în ziua 28 de tratament.

Sensibio Tolerance Plus+ asigură o toleranță perfectă:  nu conține parfum, conservanți și parabeni, flaconul este închis ermetic și are o listă minimă de ingrediente. Este singurul tratament care blochează biologic originea intoleranței cutanate si oferă un confort de durată.

Am să revin, într-o postare viitoare, și cu părrea mea personală despre cremă, dar vă pot spune că deja urcă în topul produselor preferate. Pentru că e tratament,

trebuie să o mai folosesc un timp ca să fiu sigură de rezultate.

Preț recomandat în farmacii: 72 RON0 comments