Epilare cu ceară fără griji


Am primit acum câteva luni spre testare acest kit de epilare cu ceară de pe magazinul online EpilatPRO. Fiind vară, am avut timp să testez și să-mi formez o părere sinceră despre acest kit.Produsele le puteți găsi AICI

Un kit conține:
- 1 încălzitor de ceară gratis
- 2 rezerve ceară cu Azulena
- 1 rezervă ceară cu Titan Rosa
- 1 rezervă ceară cu Miere
- 1 pachet benzi epilat de 100 bucăți

 Când vine vorba de epilat, de mulți ani folosesc ceară și epilator. Aparatul este mai ușor și mai rapid de folosit, după părerea mea dar avantajul epilării cu ceară este că doare mai puțin și cresc mai puține fire de păr sub piele.
Mi-am dorit de mult timp un astfel de kit, auzind la alte persoane cât sunt de eficiente. Trebuie să recunosc că aveam mai multe așteptări dar în mare este foarte eficient și necesar un astfel de kit dacă obișnuiești să folosești ceara obișnuită sau benzile reci cu ceară. Nu ai să mai ai probleme că te arzi sau că trebuie să ai grijă când o pui pe foc ș.a.m.d. 

Cum se folosește? Pui o rezervă cu ceară în încălzitor, după care bagi în priză și lași să se încălzească. Ceara nu trebuie să fie foarte fierbinte pentru că există riscul să te arzi dar nici prea rece că nu o să se întindă pe piele. Întinzi ceara pe o porțiune dorită în sensul creșterii firului de păr, pui peste o bandă care trebuie presată bine, aștepți 1 minut, ții de piele și tragi în sensul învers de creștere a părului.
 Trebuie avut în vedere că firul de păr trebuie să fie destul de lung, dacă este foarte scurt ceara nu va avea puterea să-l scoată, și acest lucru îl consider un dezavantaj, mai ales în timpul sezonului cald.După epilare, pielea rămâne fină și moale. Dacă ai pielea sensibilă s-ar putea să apară bubițe mici roșii dar trec în maxim 2 ore și un sfat ar fi să folosiți după apă termală care va calma pielea iritată.
Merită tot efortul pentru că nu va rebui să-ți mai faci griji în privința părului din zonele nedorite circa 3 săptămâni.
Dacă în acest timp, mai apar câteva fire, le iau cu epilatorul electric.
Din toate cele 4 tipuri de ceară, preferata mea este cea roz, deoarece este cea mai puțin lipicioasă, se întinde cel mai bine și scoate cele mai multe fire de păr.

Pe lângă acest kit, am avut surpriza să primesc și un săpun realizat manual din lapte de capră. L-am folosit în loc de gel de duș și mi-a plăcut, este emolient și lasă pielea fină și hidratată.
Îl găsiți AICI

 
 Sper că v-a fost de folosit acest review și dacă aveți întrebări vi le aștept cu drag în secțiunea de comentarii.

2 comments

  1. Incearca sa nu mai tii atat de mult banda dupa ce o lipesti pe ceara. Ceara se raceste prea tare si se intareste si de aceea nu ai rezultate atat de bune precum ti-ai fi dorit, plus ca risti sa rupa firele de par. Eu intind banda pe ceara, o frec cu mana de 3-4 ori pe deasupra sa se lipeasca bine dupa care o dezlipesc imediat. Rezultalele sunt foarte bune, incearca si tu!

    RăspundețiȘtergere