Review: Apă de trandafiri şi apă de melisă de la MAYAM


Folosesc aceste 2 ape de trandafiri şi melisă de câteva luni şi astăzi, în sfârşit, am să împărtăşesc cu voi părerea mea despre ele.


Am mai încercat până acum mai multe ape florale dar pot spune, că acestea de la MAYAM m-au impresionat cel mai mult deoarece au cel mai natural miros, nu foarte puternic şi culoarea sticluţei este închisă la culoare, ceea ce este important la produsele naturale, care pot fi afectate de lumină. Încă un aspect care îmi place este că sticluţa este reciclabilă, un lucru bun întotdeauna.

Produse MAYAM şi multe alte produse naturale puteţi găsi pe site-ul Elemental, pe care, personal îl iubesc şi îl recomand cu încredere.

Apele florale se pot aplica pe piele ca atare pentru curăţare sau tonifiere dar şi pentru prepararea unor produse de îngrijire.

APĂ DE TRANDAFIRI

Dintre cele două, preferata mea a fost cea de trandafiri pe care am şi terminat-o până la ultima picătură şi am menţionat-o în postarea cu produsele favorite din luna Ianuarie AICI

Cum o folosesc: 

- ca demachiant: curăţă foarte bine tenul, lăsând pielea moale şi catifelată. Nu o usucă deloc şi lasă un miros plăcut
- ca îngredient în alte creme de faţă şi corp.
- ca mască pentru păr, împreună cu untul de cocos
- în apa din cadă, pentru mirosul lui subtil

Beneficii:

- antirid, antiîmbătrânire
- parfumant
- calmant pentru pielea iritată
- potrivit persoanelor cu pielea sensibilă
- potrivită pentru toate tipurile de piele
- împrospătează tenul
- oferă strălucire tenului obosit
- demachiant foarte bun
- preţ bun
- natural, 100% pur, fără alcool sau conservanţi
- se poate folosi aplicat direct pe piele sau ca îngredient în creme, loţiuni, tonere, seruri apoase, geluri de duş, spray de corp, păr sau ten


Recomand cu mare drag această apă de trandafiri, mai ales că este potrivită tuturor tipurilor de ten. Vă va lăsa pielea foarte moale şi fină la atingere.

Sticluţa are 50 de ml şi preţul este de 11,50 lei.
O găsiţi AICI
APĂ DE MELISĂ

Apa de melisă se mai numeşte şi apă de roiniţă şi are un miros plăcut, ierbos, proaspăt, uşor citric.

Mie mi se usucă uneori foarte tare pielea iar această apă m-a ajutat în acest sens. Am folosit-o doar în stare pură, ca atare, ca demachierea tenului şi ca tonic. Mi-a calmat de fiecare dată tenul iritat şi l-a ajutat să nu mai fie uscat.
La un moment dat mi s-au uscat foarte tare mâinile şi după ce m-am spălat de 2 ori cu apa de melisă, am observat îmbunătăţiri vizibile şi după câteva zile mi-a trecut.

Beneficii:

- recomandată pentru pielea foarte uscată şi cu dermatite
- antirid şi antiage
- antiinflamator şi calmant
- reparator, cicatrizant
- netezeşte pielea

Sticla are 100 de ml, la un preţ de 12.50 lei.
Se găseşte AICI

O recomand cu mare încredere, în special, persoanelor cu pielea foarte uscată şi care suferă de dermatite, precum dermatita seboreică.Aţi folosit ape florale până acuma? Ce părere aveţi despre ele?

Did you use floral waters before? What do you think about them?

0 comments