Batoanele Gerlinea - gustari delicioase si sanatoase


Dupa cum cred ca stiti deja, incerc sa am un stil de viata sanatos si mereu sunt in cautare de produse sanatoase, dar in acelasi timp, bune la gust.


Produsele Gerlinea sunt fara calorii dar bogate in proteine (minim 20 %), cu 12 vitamine, 11 minerale si o cantitate optima de glucide si lipide si va permit sa urmati un stil de viata mai sanatos de placere, fara a simti o constrangere zi de zi.

Eu am testat doua noi sortimente de batoane: cu alune-vanilie si cu cafea-ciocolata amaruie.

Batoanele cu alune si vanilie - acestea au un gust mai dulceag, se topesc mai repede in gura, gustul stratului de caramel este destul de intens si in combinatie cu alunele de padure devin o delicatese.

Batoanele cu cafea si ciocolata amaruie - si acestea sunt foarte bune, datorita granulelor de ciocolata de deasupra au un gust de ciocolata mai puternic, putin amarui si se simte destul de mult gustul de cafea. 

Personal, nu cred ca batoanele, in general, pot inlocui o masa dar mi se par ideale ca gustari, intre mese. Sunt foarte usor de tinut in geanta, de luat cu tine la serviciu, facultate sau chiar in vacante. Nu am avut niciodata nevoie sa slabesc dar aceste batoane sunt bune si pentru mentinerea greutatii sau, pur si simplu, pentru a face alegeri mai sanatoase.
Este important de mentinut, ca daca  alegi sa tii o dieta cu astfel de produse, trebuie sa te hidratezi bine cu apa plata si sa mananci multe legume si fructe in starea lor cruda.

Am incercat multe batoane de genul si pot spune ca acestea de la Gerlinea, inafara faptului ca sunt sanatoase si au un aspect foarte placut, chiar sunt foarte foarte bune la gust.

Intr-o cutie se gasesc 6 batoane a cate 31 de grame fiecare. 
Daca doriti sa le incercati, pe site-ul Nutrivita la gasiti acum cu 10% reducere. :)


Ati incercat batoanele Gerlinea? Cum vi se par?


1 comments