BijuTrend: eleganță și stil


Sunt destul de selectivă în ceea ce privesc bijuteriile pe care le port. Îmi plac cele simple, finuțe și elegante dar moderne în același timp. De asemenea, nu îmi schimb accesoriile prea des și o dată ce am găsit ceva ce-mi place, am tendința de a le purta luni de zile.Astăzi vă arăt cum am purtat această brațară simplă, fină dar cu un design modern de la Bijutrend.

De câteva zile de când am primit brățara, am purtat-o în mod constant. BijuTrend a devenit unul dintre magazinele mele de bijuterii preferate, deoarece acestea au, atât accesorii simple, cât și accesorii statement.
În aceste zile cât am purtat brățara am primit multe complimente, de aceea cred că ar putea fi și un cadou frumos pentru cineva căruia îi plac bijuteriile simple și elegante.

Brățara Carressa este realizată din aliaj de staniu și decorată cu cristale. Pe site găsiți și brățări cu mărgele, piele artificială dar și coliere, inele și cercei...dacă aveți puțin timp la dispoziție să vă uitați prin toate, sigur o să găsiți un accesoriu potrivit pentru dvs.

Mereu mi-a fost greu să-mi găsesc o brățară care să-mi vină deoarece am mâna foarte subțire dar acest model care se ține în partea de sus îmi vine foarte bine.


Am ales să port o pereche de pantaloni scurți mai eleganți, un tricou cu motiv floral, sandale negre și geantă bleo.
Deoarece brățara este atât de finuță, se poate purta la ținute elegante, office dar și la ținute mai casual.

Tu ce brățară BijuTrend ai alege?

0 comments