Ceai cu aromă de vacanțăCe poate fi mai plăcut decât să stai la un ceai rece cu prietenii, în timp ce puneți la cale planuri frumoase de vacanță?

În timpul verii, vine un moment când ajungi obosit/ă acasă de la serviciu și îți dorești doar să te relaxezi împreună cu persoanele dragi în atmosfera liniștită a căminului, savurând un ceai rece.

Pregătită de a-mi primi prietenii la un ceai rece

Dar ce ceai să alegi? 

Arta Ceaiului are o selecție mare de diferite tipuri de ceai încât este sincer dificil să îți alegi doar unul. Are, de asemenea, și accesorii pentru prepararea și savurarea ceaiului: căni, infuzoare, seturi, accesorii Matte.

Toate ceaiurile pot fi servite reci, dar acestea sunt unele dintre preferatele mele:
  • Pina Colada - ceai de fructe cu cocos și ananas. Iubesc cocosul în orice combinație dar combinat cu ananas mă duce cu gândul la mare. De asemenea, este un ceai care, cu siguranță, va fi plăcut de prieteni, colegi.
  • Nile Cruise - ceai de fructe cu mere, pere și curmale. Ador combinația de mere și curmale, clasic și exotic!
  • Cherry Banana - ceai de fructe cu cireșe și banane. O combinație de acrișor de la cireșe și dulce de la banane.
  • Indian Summer - ceai cu fructe de pădure și prune. O combinație delicioasă
  • Cherry Berry - ceai de fructe cu cireșe și zmeură. Parfumul de zmeură îi dă ceaiului o notă mai aparte.
  • Juicy Raspberry - ceai alb și ceai verde cu coacăze roșii și zmeură. Delicat și dulceag, cu o aromă echilibrată de zmeură.
În anotimpul cald îmi place să folosesc metoda de infuzie la rece. Infuzia la rece permite ca aromele să se dezvolte încet și evită amărăciunea care poate apărea atunci când se utilizează apa fierbinte peste ceai negru sau verde.

1. Alegeți-vă infuzorul de ceai favorit. Eu îl prefer pe cel din sticlă deoarece pot vedea ce face ceaiul și pot păstra un ochi pe culoare care este un bun indicator al puterii.

Tea Control

2. Se adaugă o linguriță de ceai pe cană. În aceste infuzoare, încap în jur de 4 căni, ceea ce înseamnă cca. 1 litru de ceai rece. De asemenea, dacă doriți puteți adăuga acum puțin zahăr brun, miere sau preferatul meu în ultima perioadă zahărul din nucă de cocos, care este mult mai sănătos decât cel rafinat sau chiar și decât cel brun.
3. Umpleți difuzorul cu apă la temperatura camerei și lăsați să se infuzeze timp de 3-4 ore sau peste noapte. Când sunteți mulțumit/ă de puterea ceaiului, scoateți filtrul cu plante/fructe și lăsați la frigider să se răcească. Ceaiul ar trebui să țină 2-3 zile în frigider. Puteți adăuga, după preferințe, și frute proaspăte sau cuburi de gheață.

Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție, puteți realiza ceaiul și într-o manieră mai rapidă. Vizualizați clipul celor de la Arta Ceaiului, unde se explică foarte bine cum trebuie să procedați.
Acum că ai ceaiul pregătit, îmbracă-te confortabil dar chic și cheamă-ți prietenii și colegii să visați împreună la mult așteptata vacanță. 

"În fiecare ceaşcă de ceai există câte o călătorie imaginară"0 comments