Cumpărături de la Bebe Tei


În Mall-ul Sun Plaza din București se găsește magazinul Bebe Tei, cu multe produse pentru bebeluși, dar și produse dermatocosmetice, Plafar, alimente organice, vegane, raw vegane și multe brand-uri pe care nu le găsiți în altă parte. 

Dacă nu ați fost niciodată, vă recomand cu mare drag să mergeți, este spațios ( îmi ia o zi întreagă să mă uit prin toate raioanele :D ), au o varietate foarte mare de produse iar prețurile sunt mai bune decât în alte magazine. Îl iubesc, a devenit locul meu preferat!

Ultima dată când am fost m-am focusat pe alimente și tot ce mi-am achiziționat a costat în jur de 90 de lei:

1. Zahăr de cocos de la Spring Markt - alternativa sănătoasă a zahărului alb. Conține fier, zinc, calciu, potasiu, antioxidanți și datorită unei fibre pe care o are în compoziție numită inulină are un indice glicemic mult mai mic decât al zahărului alb. Eu nu mai consum zahăr alb de foarte mulți ani, am ales în schimb zahărul brun sau nectarul de agave, dar acum am să rămân fidelă zahărului de cocos. De asemenea, e și delicios, are un gust și miros intens, puțin asemănâtor cu zahărul brun, dar cu note de caramel. 


2. Paste Fusilli din orez și quinoa de la BioFair - minunate la gust, nu conțin gluten și sunt o altă variantă decât pastele integrale - îmi place să le alternez. Paste din fâină albă, la fel, nu mai consum de când sunt mică și mă bucur să văd că apar multe alte alternative sănătoase.

 

3. Porridge din 4 cereale de la Organic Amisa - Conține fulgi de ovăz integral, fulgi de mei, amaranth expandat, fulgi de hrișcă integrală, toate provenind din agricultură ecologică. Nu conține zahăr, gluten și prefer să îl mănânc cu lapte de cocos și multe fructe fresh deasupra.

 

4. Tartine din orez și cocos de la Le Pain Des Fleurs - conțin doar orez, apă și cocos și îmi place să le mănânc cu unt de arahide deasupra.


5. Biscuiți integrali de la Nairns - sunt foarte buni cu pastă de avocado sau cu hummus.


6. Pastă de morcovi și migdale - o alternativă mult, mult mai sănătoasă a pateului vegetal.7. Baton Berry Delight de la Nakd - am vrut de mult timp să încerc batoanele Nakd, de care tot auzisem pe Youtube dar nu le găseam la noi, până când le-am văzut în Bebe Tei. Pot spune, sincer, că sunt pe locul 2 de cele mai delicioase batoane și sunt raw vegane, făcute 100% numai din fructe și nuci.


Voi ați fost la Bebe Tei? Cum vi se pare? Ce ați încercat din produsele achiziționate de mine?

0 comments