Sandalele din cauciuc - indispensabile pentru o vacanță la mare


De fiecare dată când merg la mare, nu uit să-mi iau în bagaj sandale din cauciuc. Anul acesta, căutând să-mi iau o pereche nouă de sandale pentru o escapadă de weekend, am găsit nu una ci mai multe perechi frumoase pe www.zorilestore.ro .

De ce vă recomand și vouă sandalele de cauciuc? Pentru că sunt perfecte pentru zilele la plajă sau pentru zilele caniculare când mai apare, dintr-odată, câte o furtună. Sunt foarte comode, flexibile, foarte ușor de curățat, nu se deteriorează la contactul cu apa și se usucă foarte repede. De asemenea, te ajută să rămâi feminină chiar și pe plajă sau seara, când ieși la un restaurant - deoarece se văd bine și cu rochițe și fustițe.


Deoarece până acum am avut numai sandale negre, am decis să comand această pereche Frozen de culoare crem:
Sunt simple, frumoase, feminine și datorită culorii îi port asorta cu orice costum de baie și piesă vestimentară. Același model îl au și în varianta pe negru AICI

În plus, dacă realizezi o comandă pe www.zorilestore.ro în perioada 22.07-22.08 poți câștiga un weekend la mare alături de 7 dintre prietenii tăi, cu micul dejun și cu cazare asigurate de Sandalandala, cel mai frumos loc de camping din Vama Veche.


0 comments